E-boek Instagram en Masterclass Insta branding


 Instagram e-book PDF 

 https://marketingbook.shop/products/instagram-marketing-road-to-100k-instagram-followers  

In dit e-boek vind je een uitgebreid overzicht van hoe je van een Instagram-beginner een Instagram-expert of -ondernemer wordt. Ikzelf heb in drie jaar tijd meer dan 10 miljoen Instagram-volgers erbij gekregen voor mezelf en mijn klanten. Nu vertegenwoordig ik klanten op Instagram die een solide maandelijks inkomen  hebben en elke dag duizenden volgers aantrekken. Ik help ze hun bedrijf via sociale media verder te laten groeien. In het e-boek behandel ik de volgende stappen en tips:

  • Leg vast welk merk je op Instagram wil vertegenwoordigen
  • Maak een plan van aanpak voor een tijdspanne van 12 maanden
  • Zó krijg je door middel van de organische werkwijze 100.000 volgers
  • Hoe verdien je geld met je account en gebruik je het om je andere werkzaamheden te promoten?
  • Meer te weten komen over het Instagram-algoritme

In ons boek geven we je de tip je eigen publiek op te bouwen. Bovendien leggen we je uit welke werkwijze het beste is om andere groepen te vinden om mee samen te werken. Alle informatie die je hiervoor nodig hebt, vind je in het boek. Je kan er dus zelf mee aan de slag! Het is niet moeilijk, maar je moet wel proactief te werk gaan. Als je er echt geen tijd voor hebt of geen zin hebt om je in de werking van Instagram te verdiepen, kunnen onze diensten je verder helpen.

De prijs die je moet betalen om 100.000 volgers te krijgen, is afhankelijk van de promotiemethode die je gebruikt, de niche waar je in opereert, je doelgroep, land enzovoort. Het is bijvoorbeeld heel gemakkelijk om wereldwijd gebruikers te bereiken en op die manier 100.000 volgers te behalen, maar zijn dat wel de volgers die je nodig hebt? Hoe stel je de juiste doelen?

 


 

Reacties