Dankbaarheid is de moeder van alle deugden

Vele gezegden klinken als

“Bij weinig mensen duurt dankbaarheid langer dan het geschenk. “
Of
“Dankbaarheid is een bloemke dat in weinig hoven bloeit.”
Of nog erger
“De dankbaarheid van de meeste mensen is enkel een heimelijk hoop op grotere gunsten.”
Of helemaal een terrorist Coba (Joseph Stalin) heeft ooit geschreven
“Dankbaarheid is een ziekte waar honden aan lijden.”


Naar mijn mening dankjewel dat is een wonder woord. Er is geen betere beloning voor mij dan een welverdiende dankjewel. Laten we handelen zo dat je de menselijkheid, zowel in je eigen persoon als in die van ieder ander, altijd tevens als doel, nooit alleen maar als middel gebruikt. Omdat velen van ons hulp nodig hebben, vooral studenten en kwetsbare ouderen.


U hoeft me niet te mengen met communisten of revolutionary politician of religieuze fanatiek want Ik zal nooit voor iemand anders leven, en ik zal nooit iemand anders vragen of dwingen om voor mij te leven.


Mijn geloof / philosophy / politiek is eenvoudig. Mijn geloof / philosophy / politiek is  DE vriendelijkheid. Ik probeer altijd de community rond deze begrijp te bouwen ongeacht in welke sector dan ook.

 
 

 

 

 

Reacties