Doorgaan naar hoofdcontent

Het eerste vaccin tegen coronavirus ter wereld is geregistreerd in Rusland

 MOSKOU, 11 augustus - RIA Novosti. 'S Werelds eerste vaccin tegen het coronavirus is geregistreerd in Rusland, maakte Vladimir Poetin bekend tijdens een bijeenkomst met overheidsfunctionarissen.
De president merkte op dat het medicijn effectief werkt, een stabiele immuniteit vormt en alle noodzakelijke controles heeft doorstaan.

 

Het staatshoofd bedankte de specialisten voor hun werk en wenste succes aan de wetenschappers die aan andere vaccins werken.
Poetin gaf toe dat een van zijn dochters al was ingeënt.
"In die zin nam ze deel aan het experiment. Na de eerste vaccinatie was haar temperatuur 38, de volgende dag - 37 met een beetje - en dat is alles," zei hij.
Volgens hem is de temperatuur na de tweede injectie ook een beetje gestegen, maar nu voelt zijn dochter zich goed en zijn haar antilichaamtiters hoog. 

Wanneer begint de productie

Het staatshoofd sprak de hoop uit dat de massaproductie van het vaccin in de nabije toekomst zal beginnen. Hij vroeg het hoofd van het ministerie van Volksgezondheid, Mikhail Murashko, om hier meer over te vertellen.
De minister zei op zijn beurt dat het vaccin op twee locaties zal worden geproduceerd: in het Gamaleya Center en bij het bedrijf Binnopharm. Volgens hem zal het medicijn vooral worden aangeboden aan artsen en docenten.
Later kondigde AFK Sistema, waartoe ook Binnopharm behoort, aan dat de massaproductie van het vaccin naar verwachting eind 2020 van start zal gaan. De plant kan ongeveer anderhalf miljoen doses van het medicijn produceren. 

Het kreeg de naam "Sputnik V" naar analogie met de lancering van de eerste kunstmatige aardse satelliet in 1957.
Zoals opgemerkt op de officiële website van het medicijn, heeft Sputnik-1 het ruimteonderzoek over de hele wereld geïntensiveerd. Het nieuwe Russische vaccin tegen COVID-19 heeft het zogenaamde "Spoetnik-moment" gecreëerd voor de wereldgemeenschap.

Reacties

Populaire posts van deze blog

We strive to develop quality mobile and web applications

Life isn't about finding. Life is about creating. Only those who risk going too far can possibly creating something valuable. I started a new company for custom web development and marketing.

See this video on Youtube

Dergatsjev show you fascinating and cool personal videos, which are provided with all kinds of tips & tricks. Whether it's match-play tutorials, live performances, football, entertainment or travel and events. You can find it on our own YouTube channel! fully provided with commentary, we show you the coolest videos. Subscribe now to our YouTube channel to stay informed of our latest and newest videos!  

Voetbaltrainer gezocht in Antwerpen, voetbaltrainer / coach worden? Gediplomeerde Jeugdtrainer?

Wij - K. Rupel Boom FC - zijn voor volgend seizoen 2021-2022 op zoek naar gemotiveerde jeugdtrainers. Wil je ons team komen versterken binnen ons nieuw project KRBFC 2.0, lees dan hieronder waarom jeugdtrainer worden bij KRBFC iets voor jou zou kunnen zijn ...   Waarom bij K.Rupel Boom FC jeugdopleider worden? Wij zijn een familiale club. We werken als "ONE TEAM" in een vernieuwde structuur en omkadering met topaccommodatie (nieuwe kunstgrasvelden). Je krijgt interne begeleiding, opleiding en ondersteuning aangeboden door onze club. Er zijn ook doorgroeimogelijkheden. We begeleiden spelers op interprovinciaal en/of regionaal niveau en bieden een combinatie van spelplezier en degelijke opleiding binnen één van onze ontwikkelingsfases 2v2/3v3/5v5/8v8/11v11. Momenteel zijn we op zoek naar nieuwe collega's voor verschillende leeftijdsgroepen. We hebben vacatures voor: T2 voor U19 & Beloften ( UEFA B of UEFA A & physical coaching zou een troef zijn )  U10IP ( Get.