Voetbaltrainer gezocht in Antwerpen, voetbaltrainer / coach worden? Gediplomeerde Jeugdtrainer?

Wij - K. Rupel Boom FC - zijn voor volgend seizoen 2022-2023 op zoek naar gemotiveerde jeugdtrainers. Wil je ons team komen versterken binnen ons nieuw project KRBFC 2.0, lees dan hieronder waarom jeugdtrainer worden bij KRBFC iets voor jou zou kunnen zijn ... 

Bezorg alvast jouw kandidatuur met je sportief CV aan 
TVJO@krupelboomfc.be  
0472304255

 

 Waarom bij K.Rupel Boom FC jeugdopleider worden?

Wij zijn een familiale club. We werken als "ONE TEAM" in een vernieuwde structuur en omkadering met topaccommodatie (nieuwe kunstgrasvelden).
Je krijgt interne begeleiding, opleiding en ondersteuning aangeboden door onze club. Er zijn ook doorgroeimogelijkheden.
We begeleiden spelers op interprovinciaal en/of regionaal niveau en bieden een combinatie van spelplezier en degelijke opleiding binnen één van onze ontwikkelingsfases 2v2/3v3/5v5/8v8/11v11.
Momenteel zijn we op zoek naar nieuwe collega's voor verschillende leeftijdsgroepen.

We hebben vacatures voor:

  • T2 voor U19 & Beloften ( UEFA B of UEFA A & physical coaching zou een troef zijn ) 
  • U10IP ( Get. B ivf. Licentie voorwaarden IP )
  • U13 new ( Get. C of ervaring ) 
  • U9 provinciaal / gewestelijk ( Get. C of ervaring )

Word jij onze nieuwe collega voor volgend seizoen 22-23?

Of ken jij iemand die interesse heeft? Stuur dit bericht dan zeker door.
Bezorg alvast jouw kandidatuur met je sportief CV aan 
TVJO@krupelboomfc.be  
0472304255

 Onze club in beeld!

 
 

Wens je bijkomende informatie? Stuur een mailtje naar TVJO@krupelboomfc.be

 

Voetbaltrainer opleiding? 

 
Een nieuwigheid binnen ons project KRBFC 2.0 kan je helpen om de stap naar jeugdtrainer te zetten. Vanaf seizoen 20-21 werd namelijk een interne opleiding gestart via het "coach the coach"-programma. Daarin hebben TVJO Kelly en "coach the coach" Eddy VDV (lesgever aan de KBVB) de handen in elkaar geslagen om onze coaches daar waar nodig extra ondersteuning en opleiding te bieden.
 
Met behulp van onze visiecoördinatoren kunnen wij technische en praktische ondersteuning bieden om collega's een duwtje in de rug te geven.
 
Ervaring als coach, voetballer of een pedagogische achtergrond (beroep enz.) zijn extra troeven, maar geen noodzaak. Ook zonder deze ervaring/achtergrond, maar mét de juiste mindset en zin om op een gedreven manier met kinderen te werken en met onze ondersteuning kan je starten als jeugdtrainer.
 

Interne voetbaltrainer opleiding 


De FUN2Coach voetbaltraining is een instapniveau voor iedereen die nog geen diploma heeft behaald en wil starten met een cursus voetbalcoaching. Tijdens de opleidingsperiode het vermogen om junior en/of recreatieve voetballers (jeugd U6-U9, tieners en volwassenen) op clubniveau te coachen in een niet-competitieve omgeving met gevoel voor onderwijsverantwoordelijkheid. Vanaf het najaar van 2021 zorgt Rupel Boom ook voor certificaten/getuigschriften.

Rupel Boom organiseert deze opleiding elk najaar en voorjaar intern

Wat ga ik leren?

Fun2Coach Football begeleidt beginnende en casual voetballers om voetbalspecifieke sportvaardigheden aan te leren. Hij houdt rekening met  gezondheidsaspecten en kan met veel interesse kindvriendelijke methoden ontwikkelen en begeleiden. Rupel Boom kan zelfstandig voetbalwedstrijden voorbereiden, leiden en evalueren. Zo kan hij op clubniveau op een verantwoorde manier praktijkcursussen geven aan beginnende en/of losse voetballers (jeugd, tieners en volwassenen). 
 
Zie video introductie. 
 
  
 
voetbaltrainer, de voetbaltrainer, voetbaltrainers, trainer voetbal, personal trainer voetbal, salaris voetbaltrainer, personal voetbaltrainer, sollicitatie voetbaltrainer, solo voetbaltrainer

Reacties