Voetbaltrainer gezocht in Antwerpen, voetbaltrainer / coach worden? Gediplomeerde Jeugdtrainer?

K. Rupel Boom FC is momenteel op zoek naar gemotiveerde jeugdtrainers voor het aankomende seizoen van 2023-2024. Als je geïnteresseerd bent in het versterken van ons team in het kader van ons nieuwe project KRBFC 2.0, lees dan verder om te ontdekken waarom het worden van een jeugdtrainer bij KRBFC een goede keuze voor jou kan zijn.

Bezorg alvast jouw kandidatuur met je sportief CV aan 
TVJO@krupelboomfc.be  
0472304255

 

Waarom zou je jeugdopleider worden bij K. Rupel Boom FC?


Bij ons ben je onderdeel van een hechte en familiale club die werkt als "ONE TEAM" in een vernieuwde structuur en omkadering met topaccommodatie, waaronder nieuwe kunstgrasvelden. We bieden interne begeleiding, opleiding en ondersteuning aan onze trainers en er zijn mogelijkheden om door te groeien binnen de club.

Als jeugdopleider begeleid je spelers op interprovinciaal en/of regionaal niveau en bied je hen een combinatie van spelplezier en degelijke opleiding binnen één van onze ontwikkelingsfases, namelijk 2v2/3v3/5v5/8v8/11v11. Momenteel zijn we op zoek naar nieuwe collega's voor verschillende leeftijdsgroepen. Bij K. Rupel Boom FC ben je dus verzekerd van een uitdagende en ondersteunende omgeving waarin je als jeugdopleider kunt groeien en bijdragen aan de ontwikkeling van jonge voetballers.

We hebben voortdurend diverse vacatures beschikbaar en adviseren je om via e-mail de meest recente vacatures te controleren. We zijn altijd op zoek naar trainers voor verschillende leeftijdsgroepen en niveaus.  TVJO@krupelboomfc.be 

Word jij onze nieuwe collega voor volgend seizoen 23-24?

Als je iemand kent die mogelijk geïnteresseerd is, aarzel dan niet om dit bericht door te sturen. Als je geïnteresseerd bent in een van onze vacatures, stuur dan jouw kandidatuur en sportief CV naar ons.

TVJO@krupelboomfc.be  
0472304255

 Onze club in beeld!

 
 

Als je meer informatie wenst, stuur dan gerust een e-mail naar:  TVJO@krupelboomfc.be

 

Voetbaltrainer opleiding? 

 
Binnen ons KRBFC 2.0-project hebben we een nieuwigheid die je kan helpen om de stap naar jeugdtrainer te zetten. Sinds het seizoen 20-21 bieden we namelijk een interne opleiding aan via het "coach the coach"-programma. Hierin bundelen onze TVJO Kelly en "coach the coach" Eddy VDV, een lesgever aan de KBVB, hun krachten om onze coaches extra ondersteuning en opleiding te bieden wanneer dat nodig is.

Met behulp van onze visiecoördinatoren kunnen wij technische en praktische ondersteuning bieden om collega's te helpen groeien in hun rol als jeugdtrainer.

Hoewel ervaring als coach, voetballer of een pedagogische achtergrond (beroep enz.) extra troeven zijn, zijn ze niet noodzakelijk. Ook zonder deze ervaring of achtergrond, maar met de juiste mindset en motivatie om op een gedreven manier met kinderen te werken, kan je bij ons starten als jeugdtrainer met onze ondersteuning en begeleiding.
 

Interne voetbaltrainer opleiding 

De FUN2Coach voetbaltraining is bedoeld als instapniveau voor iedereen die nog geen diploma heeft behaald en wil beginnen met een cursus voetbalcoaching. Tijdens de opleidingsperiode leer je het vermogen om junior en/of recreatieve voetballers (jeugd U6-U9, tieners en volwassenen) te coachen op clubniveau in een niet-competitieve omgeving met aandacht voor onderwijsverantwoordelijkheid. Vanaf het najaar van 2021 worden certificaten/getuigschriften verstrekt door Rupel Boom.

Deze opleiding wordt door Rupel Boom intern georganiseerd elk najaar en voorjaar.

Wat ga ik leren?

De Fun2Coach Football-training is ontworpen om beginnende en recreatieve voetballers te begeleiden bij het aanleren van voetbalspecifieke sportvaardigheden. De trainer hecht veel belang aan gezondheidsaspecten en kan kindvriendelijke methoden ontwikkelen en begeleiden met grote interesse. Bij Rupel Boom kan deze trainer zelfstandig voetbalwedstrijden voorbereiden, leiden en evalueren, waardoor hij op clubniveau verantwoorde praktijkcursussen kan geven aan beginnende en/of recreatieve voetballers (jeugd, tieners en volwassenen).
Vacature plaatsen
 
 
  
 
voetbaltrainer, de voetbaltrainer, voetbaltrainers, trainer voetbal, personal trainer voetbal, salaris voetbaltrainer, personal voetbaltrainer, sollicitatie voetbaltrainer, solo voetbaltrainer

Reacties