Doorgaan naar hoofdcontent

Bulgarije Aqua Paradise Resort goedkope vakantie, last minutes, all inclusive, low budget op reis
In Bulgarije zocht ik altijd naar getalenteerde softwareontwikkelaars, dus het werd niet als een resort beschouwd, maar vanwege de corona-crisis moest ik de vakantie combineren met een zakenreis naar Bulgarije. Dit is een goede beslissing, want Bulgarije heeft veel te bieden en wordt terecht het "beste geheim van Europa" genoemd. Het is ook leuk om te weten dat het lokale leven hier nog steeds verrassend goedkoop is.Ik heb een hotel geboekt in Nesebar, een dorp met oude en nieuwe delen, gelegen op een rotsachtig schiereiland, niet ver van ons kantoor in Burgas. Je ziet een prachtige orthodoxe kerk en veel waterladders. Voor de budgetprijs die ik betaalde, hebben we een deluxe kamer met twee kamers met twee doucheruimtes en alle gemakken.

Vakantie Bulgarije: een land vol natuur, stranden en plezier

Ja, steeds meer Nederlanders en Belgen beschouwen Bulgarije als vakantiebestemming. Gezinnen met kinderen, jongeren die erop uit willen of mensen die houden van natuur en cultuur en rust zoeken: in dit gastvrije land beleeft iedereen een heerlijke vakantie. Naast de gouden stranden van de Zwarte Zee, biedt Bulgarije ook een unieke combinatie van prachtige natuurlijke landschappen, oude cultuur, charmante steden en een bruisend nachtleven. Bovendien hebben we het niet eens over de aantrekkelijke prijzen voor lokaal dineren. Daarnaast is de kwaliteit van het hotel de afgelopen jaren verbeterd. Er zijn veel redenen om deze zomer een Bulgaarse vakantie te boeken. Wedden we dat dit prachtige land je hart zal winnen?

Goedkope vakantie Bulgarije

Het kustgebied van Bulgarije is erg lang en heeft prachtige zandstranden, die meestal langzaam aflopen in zee, waardoor ze zeer geschikt zijn voor kinderen. Er zijn goede faciliteiten, zoals ligbedden, motorbootverhuur en zeilbootverhuur, evenals een gezellig restaurant waar je voor 1 euro bier kunt kopen. Sunny Beach Resort, ook wel bekend als Sunny Beach, is het populairste en grootste resort met een aangenaam en divers uitgaanscentrum.

In de zomer is er een levendig strandfeest met internationale dj's en beroemdheden. Houd je van kleinschaligheid? Dan zijn de charmante badplaatsen Obzor en Byala met prachtige lange zandstranden uw bestemming.

Bestemmingsinformatie
Weer Bulgarije

Het klimaat van de Zwarte Zee is aangenaam. In de zomer moet je elke dag tien uur in de zon doorbrengen. Omdat de Zwarte Zee via de Bosporus verbonden is met de Egeïsche Zee, stijgt de temperatuur tot 23-30 graden. Bekijk het klimaat van Bulgarije via Google. Als u van een zonnig verblijf wilt genieten, boek dan nu een Bulgaarse vakantie.

Hoe reis organiseren?

U kunt online een kamer boeken, vervolgens een vliegticket bestellen om de juiste datum te krijgen, en een taxi nemen vanaf Burgas Airport naar Hotel Aqua Paradise Resort voor 25 euro.

Activiteiten en bezienswaardigheden
Naast het strand betekent Bulgarije ook bergen, bossen en cultuur. Voor de mooie en authentieke plaatsen Nesebar l is dit echt een waardevolle dag. Dwaal door het doolhof van pittoreske steegjes met gezellige winkeltjes en verwonder je over oude kerken en stevige forttorens.

Excursies boeken

Direct op hotel konden we goede excursies boeken en zee tocht met catamaran.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Het gevaar van een gameverslaving

Gamen staat gelijk aan drank, drugs, pillen en gokken. Het is niet mijn bedoeling om games te vernietigen, maar ik wil vrienden en kennissen wel bewust maken van hoe serieus en gevaarlijk een onschuldige bezigheid als gamen kan zijn. Volgens Druglijn staat het zelfs gelijk aan een drank-, drugs-, pillen- of gokverslaving. https://www.druglijn.be/drugs-abc/gamen/risicos In sommige gevallen is er daadwerkelijk sprake van een gameverslaving. Tot op heden wordt het nog niet officieel erkend als een psychiatrische stoornis, maar er vindt al wel wetenschappelijk onderzoek plaats. Bij elke verslaving geldt dat op een gegeven moment een bepaalde behoefte onweerstaanbaar wordt. 'Willen gamen' wordt dan ook een kwestie van 'moeten gamen'. Zelf ken ik een aantal mensen die in het verleden kampten met een gameverslaving. Ze zijn er invalide door geraakt. Te lang en te veel gamen kan een eerste stap zijn naar een mogelijke gameverslaving en psychiatrische stoornis als gevolg. W…

Voetbaltrainer gezocht in Antwerpen, voetbal trainer / coach worden? Gediplomeerde Jeugdtrainer?

Voor het seizoen 2020-2021 is K.Rupel Boom FC op zoek naar gemotiveerde jeugdopleiders om ons team te komen versterken in ons nieuwe project KRBFC 2.0 Waarom bij KRBFC jeugdopleider warden...
Je werkt binnen deze familiale club als "ONE TEAM" binnen onze vernieuwd structuur, omkadering & accommodatie (nieuwe kunstgrasvelden).De club biedt interne begeleiding, opleiding, ondersteuning & doorgroeimogelijkheden.We begeleiden spelers op interprovinciaal en/of regionale niveau en bieden hen spelplezier gecombineerd met een goede opleiding binnen een van onze ontwikkelingsfases 2v2/3v3/5v5/8v8/11v11Wil zoeken nu nog nieuwe collega's voor volgende leeftijden:
1x U7(3v3)1x U8 & U9(5v5)1x 12W (8v8 — Getuigschrift B)lx U14IP (Getuigschrift B/opleiding UEFA B)
Wens je wat meer informatie? neem contact op via: TVJO@krupelboomfc.be

Een van de nieuwigheden binnen de club onder KRBFC 2.0 kan je hierin mogelijk helpen die stap te zetten. Vanaf SZ20-21 wordt er een interne jeugds…

Paintings for sale Johan MESSELY and AVEAS

Paintings for sale Johan MESSELY and AVEAS My friend professor living in West Flanders would like to sell a number of paintings. Because he has already reached a very respectful age, he has to say goodbye to certain things. Viewing can in Bruges, sale directly from owner. Especially since I have many connections in international business not only in Belgium, I write description in English so that everyone can read this description. Painter Johan MESSELY and AVEAS Johan (1953) Grew up in the artistic world of father Paul Messely (painter) who was Johan's great example and impulse. After studying engineering and photography, he settled as a photographer in Menen, but eventually chose to turn his hobby into his profession. Johan paints southern-tinted scenes in which the play of light and shadow prevails. The oil paintings are sunny and colorful and radiate optimism and joy of life. He works figuratively with an impressionistic approach. In addition to oil paint, Johan also has…