Web App Development ( Nederlands )De ontwikkeling van websites en mobiele applicaties én de digitalisering van bedrijfsprocessen is waar wij – Web App Development- ons elke dag met veel succes mee bezighouden. We bieden geïntegreerde software en services waarmee we uw bedrijfsprocessen kunnen helpen verbeteren. Dit doen we voor bedrijven in zowel Nederland, België en Duitsland. Wij willen de positie van onze klanten versterken in een markt die buitengewoon dynamisch is en zich voortdurend ontwikkelt. Wij bieden u geïntegreerde oplossingen die u helpen om de aanwezige online ruimte – inclusief de sociale netwerken- te maximaliseren. Tegelijkertijd brengen we de kosten omlaag. Ter verduidelijking, op de volgende video krijgt u een indruk van ons werk.

Onze klanten

Tot onze klantenkring behoren midden- en kleinbedrijven uit verschillende sectoren en diverse mediagroepen uit Nederland, België en Duitsland. Onze klantenkring is zeer divers; van de beginnende en nog kleine ondernemer tot multinationals met een omzet van enkele honderden miljoenen euro’s. Onze oplossingen zijn wat betreft de infrastructuur zo opgebouwd dat het gemakkelijk verder uitgebouwd kan worden als uw bedrijf groeit.

Ook de bedrijfsomvang is voor onze applicaties niet belangrijk. Onze applicaties werken als je slechts een handjevol klanten en personeel hebt, maar ook als je duizenden klanten en een groot werknemersbestand hebt. Onze integraties zou je standaard kunnen noemen en bieden heel erg veel voor een mobiel bedrijf, een bedrijf dat werkt met een computer, tablet of een smartphone. Want ook op een smartphone doen onze applicaties gewoon hun werk.

Als je gemakkelijker leads wilt krijgen en het proces voor leadgeneratie verder wilt optimaliseren, laat ons dan uw website of mobiele applicatie maken. Wij bieden razendsnelle pagina’s die in staat zijn tot liefst 16 procent conversieratio kunnen halen. Let wel; dit is vier keer meer dan de standaard conversie, ongeacht in welke sector. Onze applicaties beschikken al over een standaard CRM-systeem en worden bovendien geïntegreerd met de Google Cloud-suite, met daarbij professionele applicaties voor business. Uiteraard maken we graag aanvullende webapplicaties die uw onderneming nog betere monitoren en beheren en de meest heldere analyses kunnen maken. Een beter begrip betekent een beter beslissing. Met andere woorden; hoe meer en beter de informatie is die beschikbaar is, hoe beter en beter onderbouwd je belangrijke beslissingen neemt. Juist daarom is het van essentieel belang om steeds over de juiste informatie te beschikken over zowel de markt als over uw eigen bedrijf. Door de beschikbare informatie goed te analyseren, bent u nog beter in staat snel en effectief te beslissen. Wij van Web App Development helpen u om de bedrijfsgegevens op de enige juiste wijze te analyseren en interpreteren om ze vervolgens te visualiseren. Zo worden ook eventuele verborgen links alsnog geïdentificeerd. Vragen? Bel dan voor een nadere toelichting met +32 499 41 46 24. U kunt ook prima een WhatsApp bericht sturen.

Marketing

Natuurlijk wilt u dat: hetzelfde uitgeven voor advertenties maar dan wel vier keer meer conversies. Als geen ander zijn wij in staat om meer uit uw digitale advertentie uitgaven te halen. Dat doen we met gepersonaliseerde post-click landingspagina-ervaringen en groep targeting.Tijd is geld, zeker in de wereld van de online marketing. De snelheid van een landingspagina of website is essentieel om successen te kunnen vieren wat betreft je marketing en de bruikbaarheid van een online product of service. U kunt uw resultaat bijna verdubbelen als u uw pagina’s sneller weet te laden. Hoe langer het duurt voor een pagina wordt geladen, hoe minder bezoekers geduld zullen hebben en hoe meer mensen voortijdig af zullen haken. Dat betekent dat de betaling per conversie duurder wordt en dat betekent weer extra kosten voor uw marketing.

Social media marketing en data-driven marketing

Het zal even zoeken zijn naar resultaten. Mocht u de doelgroep al vinden en zet u verkeer al om in winst, dan worden de kosten geoptimaliseerd. Wij zoeken het juiste advertentiemateriaal en de juiste kanalen voor u en dit optimaliseren we voor een juiste instroom en een betere conversie. Adverteren voor verschillende doeleinden is een andere tak van sport. Wat het u uiteindelijk gaat kosten is afhankelijk van zowel bedrijfsmodel als doelgroep. Het is verstandig met minimale marketing te beginnen. Soms al is alleen goede service of een product al genoeg om één juiste klant te vinden, iets dat op de lange termijn kan uitmonden in tientallen of misschien wel honderden klanten. Uiteraard kunt u zelf ook prima een marketingonderzoek uitvoeren. Besef wel dat dit kostbare tijd kost. Onze gespecialiseerde medewerkers hebben kennis van zaken en zijn in staat razendsnelle landingspagina’s en websites te ontwikkelen die automatisch kunnen schalen tot duizenden klanten en werknemers.

Big data en Data-driven marketing

Met data-driven oplossingen kunt u betere resultaten boeken, zelfs een heel kleine organisatie. In de HR sector bijvoorbeeld, kunt u met Crawler en een automatiseringstool meer connecties realiseren met klanten en werkzoekenden dan met welk media marketing budget dan ook. Het is heel simpel. Als u beter begrijpt wat (potentiële) klanten beweegt, voedt u ze gemakkelijk met uiteraard de producten en diensten die ze wensen. In plaats van het verzenden van 10. 000 e-mails waarop slechts drie keer een reactie komt, kunt u met big data en met intelligentie die gewonnen is juist die zeven mensen adresseren die écht geïnteresseerd zijn. Over kostenefficiëntie gesproken. Reken maar eens uit wat uw onderneming dat bespaart.

Datavisualisatie

Het is nu voor een breder publiek gemakkelijk om statistische analyses op grote hoeveelheden (complexe) data uit te voeren. Die data presenteert u vervolgens op een visueel aantrekkelijke wijze. Zo maakt u de data inzichtelijk en kunt u reuze stappen zetten. Datavisualisatie helpt niet een klein beetje, maar kan resultaten eenvoudig verdubbelen. Als u bepaalde zaken beter begrijpt, neemt u ook betere beslissingen. Hebt u daarentegen niet de juiste of onvoldoende informatie, dan kan dit juist negatieve gevolgen hebben. Juist daarom is het essentieel om over de juiste informatie te beschikken over de moderne markt en het werk van uw eigen bedrijf. Neem nou de makelaars in onroerend goed. Zij beschikken over een enorme database. De analyse van deze informatie maakt dat de makelaars snel en effectieve beslissingen kunnen nemen. Wij van Web App Development helpen u om gegevens te analyseren en die vervolgens te visualiseren waarbij ogenschijnlijk verborgen links kunnen worden geïdentificeerd.

Online werkplaats

U wilt af van het verspillen van kostbare tijd en tijdrovende en vermijdbaar werk? U wilt niet langer onproductief zoeken naar informatie, u bent de onnodige verplaatsingen meer dan beu en hebt een afkeer van een overvloed aan e-mails, technologische bugs, verloren bestanden of het doorsturen van nieuwe versies van een bestand? Precies daarvoor hebben wij een Online Werkplaats ontwikkeld. Met Online Werkplaats is je back-up veel beter geautomatiseerd en controleer je de versies op bestandslevel. De schaalbaarheid voor uw onderneming wordt groter en uw bedrijf is zo veel beter toekomstbestendig. Bovendien bent u niet afhankelijk van een apparaat. U kunt nu via uw laptop, iPad of smartphone – en dat met verschillende mensen tegelijk- werken aan een document.

Beveiliging en encryptie

Door het gebruik van onze Online Werkplaats werkt u veel productiever en verbetert u de bedrijfsprocessen. Ook uw werknemers zullen voortaan met een grote glimlach hun werk doen. Dat levert uw bedrijf weer een betere reputatie op. In de Online Werkplaats is alles geïntegreerd; uw agenda, e-mail, chat, tekstdocumenten, rekenbladen, nota’s, formulieren, CRM en ERP. Er kunnen zelfs eigen business apps gebouwd worden door de meer gevorderde medewerker.

Software Ontwikkeling

Tegenwoordig wordt vrijwel alles verbeterd door middel van software. Wij creëren modulaire software, software die buitengewoon gebruiksvriendelijk is en snel van waarde zal zijn. Wat betreft development maken wij steeds gebruik van hoogstaande open source technologie, dezelfde technologie die wordt toegepast bij onder meer YouTube, Instagram en Spotify. U kunt er dus gevoeglijk vanuit gaan dat deze software zeker ook voor u van waarde zal zijn. Belangrijk om te weten is dat de software geconfigureerd kan worden voor een beperkt aantal bezoekers. Het is niet van belang of een website nou 100 of 100.000 bezoekers per dag heeft, de technologie kan dit allemaal probleemloos aan. De software is bovendien eenvoudig uit te breiden met extra functionaliteiten, terwijl ook de architectuur uitstekend is en onafhankelijk van licenties en toeslagen.

Nee, schone code schrijft zichzelf niet. Het is simpelweg hard werken met capabele mensen. Wij prijzen ons gelukkig dergelijke mensen aan boord te hebben. Daarom ook hebben we in de afgelopen twintig jaar veel agile software engineering best practice overgenomen en ook aangepast. Volgens het bekende lean-principe van het terugdringen van verspilling, bouwen wij kwaliteit in het ontwikkelingsproces. Onderstaande video laat zien hoe eindgebruikers en het ontwikkelteam samenwerken en een aantal best practice toepassen.

In de video worden de best practices nader toegelicht, best practices die nadrukkelijk bij hebben gedragen aan het produceren van schone code, optimale code kwaliteit dus. Voor zowel het programmeren als het testen delen we best practice. In theorie zijn we allemaal even belangrijk voor het bouwen van hoogwaardige en toekomstbestendige software. In de praktijk kiezen we best practice, die we gebruiken in overeenstemming met de contexten en specifieke behoeften van elk project.


E-mail: info@webdevelopmentapp.com
BE: +32 499 41 46 24
Belgie: Franklin Rooseveltplaats 12, 2060 Antwerpen

Reacties