Doorgaan naar hoofdcontent

We ontwikkelen Jobsites, Vacature Search Engines, ATS voor recruitment op maat

Op de markt is er een grote vraag naar applicaties op het gebied van vacatures. Daarom heeft onze bedrijf Jobsites, Vacature Search Engines en Vacature applicaties ontwikkeld. Wij ontwikkelen speciaal voor u applicaties en websites met een open source framework, dat ideaal is voor perfectionisten met deadlines. Dankzij onze aanpak is het gemakkelijker om web applicaties beter en sneller te ontwikkelen, die minder code nodig hebben.
Onze werkzaamheden blijken goed in de praktijk te werken. Er wordt door al meer dan 1.500.000 gebruikers in België en 500.000 gebruikers in Nederland naar alle tevredenheid met onze intuitive interfaces gewerkt. We bouwen de applicaties voor twee groepen: de Werkzoekenden en de Recruiters. Op deze manier zijn de websites gemakkelijker te gebruiken voor beide groepen. We optimaliseren zoveel mogelijk onze flow en sollicitatieprocedures. Zo verlagen wij de drempel voor potentiële sollicitanten. Het draait er immers om dat een bezoeker verandert in een sollicitant.
We integreren onze applicaties met de juiste API’s en proberen zo breed mogelijk ons publiek te bereiken via diverse media. Het is de bedoeling om zoveel mogelijk normale en verborgen (latente)  werkzoekenden te bereiken.
Wij maken gebruik van MVC architectuur om diverse integraties mogelijk te maken. Dit doen wij door middel van API of automatisering via POST requests of embedded browsers.

OAuth / OAuth2-ondersteuning

De ondersteuning is gebouwd met behulp van een gemeenschappelijke basiscode, waardoor het gemakkelijk is om ondersteuning voor extra OAuth / OAuth2-providers toe te voegen. Het is mogelijk om een aparte provider te implementeren voor de M-/A-profiel authenticatie. SAML 2.0 wordt ondersteund voor het standaard model.
  • Google (OAuth2)
  • Facebook (both OAuth2 and JS SDK)
  • LinkedIn (OAuth, OAuth2)
  • Xing (OAuth)

Statistisch gegevens voor betere analyse

Meten is weten. Daarom maken wij gebruik van een uitgebreid mechanisme om gegevens te verzamelen en te analyseren voor overzichtelijke rapporten. We hebben geleerd ons mechanisme te filteren met geautomatiseerd dataverkeer, boots, chiters, etc. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van derde partijen, als Google Analytics.

Uitgebreide interfaces voor verschillende gebruikers

In ons systeem maken wij gebruik van verschillende soorten groepen, die ieder taken kunnen uitvoeren die voor hun groep zijn mogelijk gemaakt. Zo kunnen beheerder bijvoorbeeld formulieren gebruiken en gegevens aanpassen op het database level. Voor administratieve medewerkers is het mogelijk om een vacature te plaatsen en te verspreiden. Deze rechten zijn allemaal bespreekbaar en kunnen aangepast worden aan de eisen van de klant. Deze rechten zijn gemakkelijk te synchroniseren na het inloggen. Ook is het mogelijk een extra controle in te voeren bij een request, response. Aanpassingen van de lay-out en de uitstraling zijn mogelijk tot een kleurgamma, CSS en de lagen posities. We gaan hier echter niet te veel in veranderen, aangezien een dynamische lay-out een probleem kan vormen voor het gebruikersgemak en performance. Het gaat ons erom dat de statistische templates goed leesbaar zijn voor designers. Voor het uploaden en problemen in de lay-out zal toch gebruik moeten worden gemaakt van een developer.

Integraties

Specifieke vacatures kunnen verspreid worden via diverse media-kanalen, bijna alle jobsites hebben een uitgebreide API om vacatures te kunnen verspreiden.
De Administrator kan bepalen welke vacature op welk kanaal mag verschijnen. Niet alleen job websites worden gebruikt om vacatures te verspreiden maar ook proberen we latente kandidaten te bereiken via E-mail en SMS. We hebben een uitgebreide ervaring in implementaties van verschillende koppelingen. We hebben daarmee net zoveel ervaring als bekende multiposters. Ik ben zelf een van de ontwikkelaars van een eigen protocol waarmee servers en cliënten communiceren.
Deze ervaring geeft ons team kracht om de moeilijkste integraties met de meeste vereisten waar te maken. We voltooien met succes taken die andere concurrerende collega's onmogelijk vinden. We identificeren de oorzaak van het probleem en zoeken daarna voor een oplossing. We werken op zowel het hele theoretische als het praktische niveau zodat de oorzaak van het probleem zelf wordt aangepakt. We werken met open source software en bibliotheken die flexibel genoeg zijn om met minimale aanpassingen in verschillende sectors gebruikt te kunnen worden.

Oorspronkelijke artikel
https://www.linkedin.com/pulse/jobsites-vacature-search-engines-hr-applicaties-sergej-dergatsjev/ 
Online Solutions Group Website
https://onlinesolutionsgroup.website/ 


België

jobsite.hr

nieuwejobs.com
careersinfinances.com
jobinhoreca.com
techtopjobs.com
salestopjobs.com
streekvacatures.be
finajob.be
jobatech.be
medicareers.be
trackjobs.be
jobhub.be
jobosales.be
hr-vacatures.be

Nederland

nl.nieuwejobs.com
nl.careersinfinances.com


Vindazo job search engineBelgium
Netherlands
Deutschland
Russia
Ukraine
France
UK
 
 Door corna en economische crisis zijn we genoodzaakt om te focussen op de sites die al goed werken en de andere pauzeren en archiveren databanken en code tot betere tijden.
 
 
 
 
USA
Italy
Austria
Republic of South Africa
Ireland
Spain
Poland
Canada
Mexico
Luxembourg
Norge
Sweden
Switzerland
Denmark
Czech
Slovakia
Finland
Portugal
Croatia
Hungary
Greece
Romania
Belarus
Malta
Cyprus
Australia
Singapore
New Zealand
Chile
Colombia
Argentina
Bulgaria
India
Estonia

Reacties

Populaire posts van deze blog

See this video on Youtube

Dergatsjev show you fascinating and cool personal videos, which are provided with all kinds of tips & tricks. Whether it's match-play tutorials, live performances, football, entertainment or travel and events. You can find it on our own YouTube channel! fully provided with commentary, we show you the coolest videos. Subscribe now to our YouTube channel to stay informed of our latest and newest videos!  

Voetbaltrainer gezocht in Antwerpen, voetbal trainer / coach worden? Gediplomeerde Jeugdtrainer?

Voor het seizoen 2020-2021 is K.Rupel Boom FC op zoek naar gemotiveerde jeugdopleiders om ons team te komen versterken in ons nieuwe project KRBFC 2.0 Waarom bij KRBFC jeugdopleider warden... Je werkt binnen deze familiale club als "ONE TEAM" binnen onze vernieuwd structuur, omkadering & accommodatie (nieuwe kunstgrasvelden). De club biedt interne begeleiding, opleiding, ondersteuning & doorgroeimogelijkheden. We begeleiden spelers op interprovinciaal en/of regionale niveau en bieden hen spelplezier gecombineerd met een goede opleiding binnen een van onze ontwikkelingsfases 2v2/3v3/5v5/8v8/11v11 Wil zoeken nu nog nieuwe collega's voor volgende leeftijden: 1x U7(3v3) 1x U8 & U9(5v5) 1x 12W (8v8 — Getuigschrift B) lx U14IP (Getuigschrift B/opleiding UEFA B) Wens je wat meer informatie? neem contact op via: TVJO@krupelboomfc.be Een van de nieuwigheden binnen de club onder KRBFC 2.0 kan je hierin mogelijk helpen die stap te zetten. Vanaf SZ20-21 wordt er een inter

Bulgarije Aqua Paradise Resort goedkope vakantie, last minutes, all inclusive, low budget op reis

In Bulgarije zocht ik altijd naar getalenteerde softwareontwikkelaars, dus het werd niet als een resort beschouwd, maar vanwege de corona-crisis moest ik de vakantie combineren met een zakenreis naar Bulgarije. Dit is een goede beslissing, want Bulgarije heeft veel te bieden en wordt terecht het "beste geheim van Europa" genoemd. Het is ook leuk om te weten dat het lokale leven hier nog steeds verrassend goedkoop is. Ik heb een hotel geboekt in Nesebar, een dorp met oude en nieuwe delen, gelegen op een rotsachtig schiereiland, niet ver van ons kantoor in Burgas. Je ziet een prachtige orthodoxe kerk en veel waterladders. Voor de budgetprijs die ik betaalde, hebben we een deluxe kamer met twee kamers met twee doucheruimtes en alle gemakken. Vakantie Bulgarije: een land vol natuur, stranden en plezier Ja, steeds meer Nederlanders en Belgen beschouwen Bulgarije als vakantiebestemming. Gezinnen met kinderen, jongeren die erop uit willen of mensen die houden van natuur en cultuur e