Veelbelovende opstart bij de HR-technologie van 2019 Vindazo en Jobsite.hr

Jobsite.hr is een cloud-CRM van professionele kwaliteit waarmee HR-specialisten, met name personeelswervers, toptalenten kunnen aantrekken, betrekken en behouden. Het talentbesturingssysteem van Jobsite.hr levert een naadloze kandidaat ervaring, door personeelswervers te helpen duurzame relaties met sollicitanten op te bouwen.



Jobsite.hr beschikt over verschillende innovatieve functies, zoals gegevensverrijking om het dataverzameling bruikbaar te maken en het ontwerpen van een gepersonaliseerde kandidaat-ervaring.

Jobshr, is een begeleidingsplatform voor medewerkers, ontworpen om intensieve begeleiding op werkvloer te bieden met ingebouwde analyse mogelijkheden.

In een tijd waarin organisaties worden geconfronteerd met een tekort aan talenten voor sleutelrollen, maken platforms zoals Jobshr-begeleiding een overtuigend argument voor talentontwikkeling. De lage kosten per werknemer helpen organisaties, zelfs met beperkte budgetten, om opkomend talent aan te grijpen. Bovendien maken sterke professionele ontwikkelingsmogelijkheden ook een solide employee branding- voorstel.


Vacature plaatsen, Applicant Tracking Systeem


Op zoek naar vacatures? Vindazo is dé zoekmachine waar werkzoekenden snel en simpel een nieuwe baan vinden dankzij onze uitgebreide databank. Ook bieden wij ook de gelegenheid om vacatures direct uit te heffen door onze premium functie.

Dankzij Vindazo wordt het sollicitatieproces eenvoudiger en sneller; werkzoekenden kunnen op ons platform alle vacatures op adequate wijze doorzoeken en meteen solliciteren. Gebruikers kunnen hun cv online zetten, favoriete werkaanbiedingen verzamelen en sollicitaties volgen.

Wij houden sollicitanten op de hoogte van essentiële vacatures en is het mogelijk om vacatures te delen via e-mail en sociale media.

Online Solutions Group BVBA, een cloud-gebaseerde leverancier van voordelenadministratie en HR-oplossingen, heeft een nieuwe virtuele assistent geïntroduceerd om werkgevers te helpen, werving te voorkomen en te voorspellen.

OSG een door AI aangedreven virtuele assistent, helpt de HR-teams afwijkingen op het invoerniveau te detecteren, door te verwijzen naar sollicitatie patronen. Het algoritme omvat de volledige werknemerspopulatie, evenals elke code voor inkomsten en locaties.

OSG heeft nieuwe chatbot gepositioneerd als het Alexa- of Siri equivalent voor de HR-markt. Het zou interessant zijn om te zien hoe de applicatie van slimme assistent op HR-afdelingen in de toekomst gaat worden.



Reacties