Doorgaan naar hoofdcontent

Propenda - Zoekmachine voor vastgoed


Technologie

Voor propenda.com maken wij gebruik van hoogstaande open source technologie. Deze technologie wordt wereldwijd gebruikt bij sites zoals Youtube, Instagram, Spotify en nog veel anderen. We kunnen dus wel stellen dat de software zijn waarde bewezen heeft. De technische details en het waarom zouden we tot in het kleinste detail kunnen bespreken, maar dan zijn we uren bezig. Wat u nu wel moet weten, is dat het geconfigureerd kan worden voor een onbeperkt aantal bezoekers. Het maakt niet uit dat de site 100 of 100.00 bezoekers per dag heeft, de technologie kan dit probleemloos aan. Daarnaast is het gemakkelijk uitbreidbaar met extra functionaliteiten, is de architectuur uitstekend en is het niet afhankelijk van licenties en toeslagen.

Marketing cijfers 

Aan de hand van bezoekerscijfers en bewaarde data kan je je ROI berekenen voor de door jullie gekozen methode van commercialisering. Bij propenda.com, een zoekmachine voor vastgoed, ziet dat er zo uit.
Google Analytics toont ons dat deze site 582.239 bezoekers heeft. We krijgen deze bezoekers van Google organiek.Om zoveel bezoekers te genereren via Adwords in de vastgoedsector mag je ongeveer een 200.000 euro rekenen. Het aantal bezoekers: 582.239 vermenigvuldigt met 40 cent voor Adwords, is namelijk gelijk aan 232.895 euro.
Als bijvoorbeeld een website zoals immoscoop gebruik zou maken van Google Ads, zou dit dus een kost zijn van meer dan 200.000 euro voor 500.000 clicks, ervan uitgaande dat een ad 40 tot 80 cent per click kost.
Kijk maar eens naar de statistiek van we-kopen-uw-huis.be. We-kopen-uw-huis.be doet niet aan marketing. Zij hebben maandelijks 15.000 bezoekers. Al hun bezoekers zijn afkomstig van propenda.com via een banner naar de website en dit enkel voor Antwerpen.
https://we-kopen-uw-huis.be/ .  (  Deze Web en Mobile applicatie is te koop op dit moment )

Directe contacten

Zoals u kon zien, mogen we zeker niet klagen over bezoekersaantallen, maar dit is niet onze enige vorm van communicatie. We hebben ook een groot aantal directe contacten in de vastgoedsector, waar we telefonisch en via e-mail contact mee hebben. Die behoren tot onze lijst van meer dan 300.000 mensen, bestaande uit professionals en particulieren, waar we op zijn minst het e-mailadres van kennen. Ik moet u natuurlijk niet uitleggen waarom deze lijst waardevol is. Het gaat hier over 300.000 repeat customers waar u proactief mee aan de slag kan. Jullie zou al de professionals in de lijst kunnen contacteren en ze de mogelijkheid bieden om zich bij jullie aan te sluiten. Zo versterken jullie gemakkelijk je netwerk zonder bijkomende kosten.
De waarde van die lijst in de vastgoedsector? Reken daar maar 3 miljoen euro voor. Het verzamelen van deze gegevens is het werk van een 3-tal jaren en één waardevolle conversie is tegenwoordig ongeveer 10 euro per registratie waard. Voor deze contactenlijst van 300.000 namen, komt dat uit op die waarde van 3 miljoen euro. Dat is onze activa van deze project.

Links

Meer informatie voor professionals
Meer informatie voor particulieren
Zie deze informatie in Video op youtube
https://youtu.be/dm9AJQG926M
Interesse? Neem dan zeker contact met ons op via telefoon of e-mail.


Oorspronkelijke post
https://www.linkedin.com/pulse/propenda-zoekmachine-voor-vastgoed-sergej-dergatsjev/

Reacties

Populaire posts van deze blog

Het gevaar van een gameverslaving

Gamen staat gelijk aan drank, drugs, pillen en gokken. Het is niet mijn bedoeling om games te vernietigen, maar ik wil vrienden en kennissen wel bewust maken van hoe serieus en gevaarlijk een onschuldige bezigheid als gamen kan zijn. Volgens Druglijn staat het zelfs gelijk aan een drank-, drugs-, pillen- of gokverslaving. https://www.druglijn.be/drugs-abc/gamen/risicos In sommige gevallen is er daadwerkelijk sprake van een gameverslaving. Tot op heden wordt het nog niet officieel erkend als een psychiatrische stoornis, maar er vindt al wel wetenschappelijk onderzoek plaats. Bij elke verslaving geldt dat op een gegeven moment een bepaalde behoefte onweerstaanbaar wordt. 'Willen gamen' wordt dan ook een kwestie van 'moeten gamen'. Zelf ken ik een aantal mensen die in het verleden kampten met een gameverslaving. Ze zijn er invalide door geraakt. Te lang en te veel gamen kan een eerste stap zijn naar een mogelijke gameverslaving en psychiatrische stoornis als gevolg. W…

Voetbaltrainer gezocht in Antwerpen, voetbal trainer / coach worden? Gediplomeerde Jeugdtrainer?

Voor het seizoen 2020-2021 is K.Rupel Boom FC op zoek naar gemotiveerde jeugdopleiders om ons team te komen versterken in ons nieuwe project KRBFC 2.0 Waarom bij KRBFC jeugdopleider warden...
Je werkt binnen deze familiale club als "ONE TEAM" binnen onze vernieuwd structuur, omkadering & accommodatie (nieuwe kunstgrasvelden).De club biedt interne begeleiding, opleiding, ondersteuning & doorgroeimogelijkheden.We begeleiden spelers op interprovinciaal en/of regionale niveau en bieden hen spelplezier gecombineerd met een goede opleiding binnen een van onze ontwikkelingsfases 2v2/3v3/5v5/8v8/11v11Wil zoeken nu nog nieuwe collega's voor volgende leeftijden:
1x U7(3v3)1x U8 & U9(5v5)1x 12W (8v8 — Getuigschrift B)lx U14IP (Getuigschrift B/opleiding UEFA B)
Wens je wat meer informatie? neem contact op via: TVJO@krupelboomfc.be

Een van de nieuwigheden binnen de club onder KRBFC 2.0 kan je hierin mogelijk helpen die stap te zetten. Vanaf SZ20-21 wordt er een interne jeugds…

Paintings for sale Johan MESSELY and AVEAS

Paintings for sale Johan MESSELY and AVEAS My friend professor living in West Flanders would like to sell a number of paintings. Because he has already reached a very respectful age, he has to say goodbye to certain things. Viewing can in Bruges, sale directly from owner. Especially since I have many connections in international business not only in Belgium, I write description in English so that everyone can read this description. Painter Johan MESSELY and AVEAS Johan (1953) Grew up in the artistic world of father Paul Messely (painter) who was Johan's great example and impulse. After studying engineering and photography, he settled as a photographer in Menen, but eventually chose to turn his hobby into his profession. Johan paints southern-tinted scenes in which the play of light and shadow prevails. The oil paintings are sunny and colorful and radiate optimism and joy of life. He works figuratively with an impressionistic approach. In addition to oil paint, Johan also has…