Doorgaan naar hoofdcontent

Tegenwoordig daalt de werkeloosheid Vindazo statistiek


Het aantal mensen met een betaalde baan is sinds september 2016 met 17 duizend per maand gestegen; driekwart van dit aantal was 45-plusser.
Op dit moment telt België iets meer dan 350.000 werklozen, een 4,4% van de gehele beroepsbevolking; dit in tegenstelling tot de 700.000 werkzoekenden tijdens de recessie. Uit cijfers van het CBS Nederland blijkt dat dit in 2015 nog 6,5% bedroeg.
Helaas lost de afneming van de werkeloosheid op de lange term de problemen niet op. Over het algemeen vinden mensen wel werk, maar vaak blijven het onzekere baantjes zonder veel hoop voor de toekomst.Zoals Sergei Dergatsjev zei: “De werkeloosheid loopt wel terug, maar het aantal mensen dat weinig toekomstmogelijkheden en steun heeft, wordt groter.

Hoe zien we de afnemende werkloosheid terug in de arbeidsmarkt?
In 2016 is het aantal beschikbare werkgelegenheden met 26,5% toegenomen met betrekking tot het verleden jaar: in de derde periode van 2016 was dit zelfs 31,7%.
Ook was er een verhoging waar te nemen in de plaatsing van nieuwe vacante tijdens de zomer, hoewel hier over het algemeen een afname waar te nemen is.
Met een toename van 2,7% in de zorg komt het aantal vacatures in deze sector nu op 16,7% van het gehele hoeveelheid vacatures online.
Van alle beroepssectoren groeit het aantal openstaande betrekkingen binnen de ICT het minst hard.

Voor hoger opgeleiden steeg de hoeveelheid beschikbare vacatures met 21% en voor lager opgeleiden met 41%.
Vindazo heeft nieuwe services voor werkgevers. 
vacature online plaatsen, ATS, automatisch rekrutering, Webmail


De Top-3 meest beschikbare vacatures voor hoger opgeleiden is:

  • Computerprogrammeur
  • Accountmanager
  • Medewerker klantenservice

De Top-3 meest beschikbare vacatures voor lager opgeleiden is:

  • Medewerker klantenservice
  • Verzorgende
  • Productiemedewerker

Merkwaardig is dat in contrast tot de ICT, de werkgelegenheid in de zorg ontzettend is gegroeid, hoewel er de laatste tijd geruchten waren dat het niet goed ging in de zorg en er veel werk is in de ICT-sector. Uit onderzoek blijkt echter dat dit niet de kwestie is.Reacties

Populaire posts van deze blog

Het gevaar van een gameverslaving

Gamen staat gelijk aan drank, drugs, pillen en gokken. Het is niet mijn bedoeling om games te vernietigen, maar ik wil vrienden en kennissen wel bewust maken van hoe serieus en gevaarlijk een onschuldige bezigheid als gamen kan zijn. Volgens Druglijn staat het zelfs gelijk aan een drank-, drugs-, pillen- of gokverslaving. https://www.druglijn.be/drugs-abc/gamen/risicos In sommige gevallen is er daadwerkelijk sprake van een gameverslaving. Tot op heden wordt het nog niet officieel erkend als een psychiatrische stoornis, maar er vindt al wel wetenschappelijk onderzoek plaats. Bij elke verslaving geldt dat op een gegeven moment een bepaalde behoefte onweerstaanbaar wordt. 'Willen gamen' wordt dan ook een kwestie van 'moeten gamen'. Zelf ken ik een aantal mensen die in het verleden kampten met een gameverslaving. Ze zijn er invalide door geraakt. Te lang en te veel gamen kan een eerste stap zijn naar een mogelijke gameverslaving en psychiatrische stoornis als gevolg. W…

Waarom zaken doen in Bulgarije?

Steeds meer internationale bedrijven kiezen voor Bulgarije. Ze verplaatsen hun complete bedrijf erheen of openen er een vestiging.

Hieronder leest u waarom het een verstandige keuze is om zaken te doen in Bulgarije. Bulgarije biedt u diverse zakelijke voordelen, waaronder lage belastingen, goedkoop vastgoed en lage loonkosten. Ook fijn: er zijn genoeg goed opgeleide vakspecialisten te vinden.

Aantrekkelijke belastingtarieven Bulgarije hanteert zeer aantrekkelijke belastingtarieven:

• Personenbelasting bedraagt in België 37 tot 52%, in Bulgarije is dit slechts 10%.
• Vennootschapsbelasting bedraagt in België 28 tot 33,9%, in Bulgarije is dit slechts 10%.
• Dividendbelasting bedraagt in België 15 tot 25%, in Bulgarije is dit slechts 5%.

Het spreekt voor zich dat dit u enorm veel voordeel op kan leveren. Daarnaast is er zelfs nog meer belastingvoordeel. Hier leest u meer over onder het kopje betaalbare werknemers.

Zeer betaalbaar vastgoedhttps://investeren-vastgoed-immo-bulgarije.propen…

Balcontrole versus diamant

Graag wil ik jullie iets duidelijk maken: op onze velden veel talenten rondlopen, ze zijn allemaal diamanten en getalenteerde spelers. Ze zijn namelijk geboren met een talent voor voetbal, dat is zeker. Net zoals bij een diamant, moet talent gepolijst én gecertificeerd worden. Dan pas wordt elke diamant een echte schat. Het polijsten van een diamant is langdurige proces. Het vergt geduld en vertrouwen.
Balcontrole als onderdeel van het polijstproces Balcontrole is een van de belangrijkste eigenschappen van de voetballer die we het volgende seizoen polijsten. Zoals in alle beroemde voetbalscholen zullen we veel tijd besteden aan de precisie van de controle, pas en dribbel. Want het snelste, het meest effectieve én het mooiste voetbal is namelijk simpel voetbal.
Hier zijn een tweetal oefeningen voor balcontrole die een speler zelf kan uitvoeren:
Hooghouden, les van A-Z (video). In de muur spelen met controle binnenkant, buitenkant, in beweging, onder steunbeen en onder de zool (video…