De beste werkplek

Werkgevers merken steeds vaker dat het verfijnen van de werkplek van belang is voor de prestatie van de werknemer. Hoe beter de werknemer zich voelt op de werkvloer hoe beter hij zijn werk verricht. Je kunt een werkplaats inrichten op allerlei manieren. Maar welke werkinrichting schijnt nu het beste te zijn? Leesman (londens onderzoeksbureau) deed research naar vier soorten werkomgeving.

Gesloten kantoor

Hier is een kantoor ingedeeld in verschillende gesloten kantoortjes waar een of een paar werknemers gebruik van maken. Het geluid van de omgeving is hier beperkt.

Afgezonderd werkplek in open kantoor

In plaats van je eigen kantoor heb je hier maar enkele scheidingswanden tussen de werknemers. Hier wordt het geluid van de omgeving gedeeltelijk afgeschermd. Wel zorgen de wanden voor een beetje privacy. Zulke kantoren staan ook bekend als "cubicle".

Flexibele kantoor maar weinig keuze

Flexibel wilt in dit geval zeggen dat je geen vaste plaats hebt. Je werkt vaak op verschillende plaatsen. Je werkt dus ook niet meer alleen op een plaats.

Flexibele kantoor met veel keuze

De gelegenheden om op allerlei plaatsen te werken, zijn groot. Deze soort omgeving kenmerkt zich door veel diverse kantoren zoals stilte kantoren, waar je alleen te werk kunt gaan, vergaderruimtes in verschillende groottes en een kantoor om een informeel babbeltje te houden.


Vacatures in Flex kantoreren: sales en marketing op Vindazo

Afgezonderd werkplek: system engineer, onderhoudstechnieker 

Zie interesante video over Vindazo ATS met multiposter

Reacties