Doorgaan naar hoofdcontent

Werving en selectie wordt op de proef gesteld ( Vindazo tips )

Een onderneming is niets zonder werknemers. Het is dan zeer belangrijk dat je de juiste werknemers kiest die je onderneming in gang zet. Werknemers worden gezien als de motor van een onderneming, en als werving en selectie is het dan ook de juiste motor kiest voor een bijpassend chassis.
Er is nood aan een wervings-en selectie systeem dat wetenschappelijk onderbouwd is zodat de match tussen campagne en sollicitant accurater is.
HR-mensen zijn het brein achter deze selectie binnen een bedrijf. Maar tegenwoordig worden deze meer en meer op de proef gesteld, door de complexiteit
van de huidige arbeidsmarkt. Daarom wordt er vaker gebruik gemaakt van externe bedrijven die het proces van een vacature plaatsen tot het opvolgen van de response-graad overgenomen.  
De arbeidsmarkt kent veel veranderingen door de toegenomen diversiteit. Men ziet een toename in de vergrijzing, verkleuring en vervrouwelijking, wat zorgt voor een echte war-of talent. Er is een tekort aan personeel dat gekwalificeerd is, waardoor het opvullen van vacatures zeer moeilijk is. Hierdoor zijn rekrutering software zoals Vindazo vandaag zo aantrekkelijk  aan het worden.
Een heuse toename aan interesse binnen de rekruteringssector, zorgde ervoor dat bedrijven meer geneigd zijn om budget vrij te zetten en deze te investeren in een derde partij. Aantrekkelijke en opvallende vacatures zijn anno 20109 echt een must. Er is een vraagoverschot, wat maakt dat de aanbieders een te ruim aanbod hebben, en dus moeilijk kunnen kiezen.
In de toekomst ziet men niet meteen een sterke stijging in de opvulling van openstaande vacatures, waardoor rekruteringsbedrijven aantrekkelijk gaan blijven.

Reacties

Populaire posts van deze blog

We strive to develop quality mobile and web applications

Life isn't about finding. Life is about creating. Only those who risk going too far can possibly creating something valuable. I started a new company for custom web development and marketing.

See this video on Youtube

Dergatsjev show you fascinating and cool personal videos, which are provided with all kinds of tips & tricks. Whether it's match-play tutorials, live performances, football, entertainment or travel and events. You can find it on our own YouTube channel! fully provided with commentary, we show you the coolest videos. Subscribe now to our YouTube channel to stay informed of our latest and newest videos!  

Voetbaltrainer gezocht in Antwerpen, voetbal trainer / coach worden? Gediplomeerde Jeugdtrainer?

Voor het seizoen 2021-2022 is K.Rupel Boom FC op zoek naar gemotiveerde jeugdopleiders om ons team te komen versterken in ons nieuwe project KRBFC 2.0 Waarom bij KRBFC jeugdopleider warden... Je werkt binnen deze familiale club als "ONE TEAM" binnen onze vernieuwd structuur, omkadering & accommodatie (nieuwe kunstgrasvelden). De club biedt interne begeleiding, opleiding, ondersteuning & doorgroeimogelijkheden. We begeleiden spelers op interprovinciaal en/of regionale niveau en bieden hen spelplezier gecombineerd met een goede opleiding binnen een van onze ontwikkelingsfases 2v2/3v3/5v5/8v8/11v11 Wil zoeken nu nog nieuwe collega's voor verschillende leeftijden: Ben jij onze nieuwe collega voor volgend seizoen 21-22? Of ken jij iemand die interesse zou kunnen hebben? Stuur het hem of haar dan zeker door. Stuur alvast jouw kandidatuur met je sportieve CV naar TVJO@krupelboomfc.be of neem contact op met onze TVJO Kelly Cools voor meer info op +32 (0)478620577.   Zie