Doorgaan naar hoofdcontent

Vrouwelijke ondernemers zijn te bescheiden ( Vindazo tips )


In 2014 vestigde Britt Van Namen,
interieurarchitect, haar privé ontwerpbureau. Ze werkt met een voltijds arbeidskracht en sedert een jaar werkt ze in haar nieuw werkruimte in Turnhout. Komende zomer volbrengt ze haar zestigste project.
Met haar verhaal wil ze andere bedrijvige vrouwen aanmoedigen.

Britt volbracht in 2011 haar studie als interieurarchitect in Antwerpen aan de Artesis Hogeschool. Na een tijd als zelfstandige te hebben gewerkt, opende ze in 2014 haar privé ontwerpbureau. Ze is met name toegespitst op kantoren, detailhandel en residentiële totaalprojecten.

Een gevarieerde baan

Volgens Van Namen is haar baan zo variërend dat ze niet het gevoel heeft dat ze aan het werk is. “Ieder project wordt vanaf nul opgebouwd en bestaat uit verschillende etappes. Het begint met het contact maken met cliënten, het ontwikkelen, zoektocht naar materieel, benaderen van ondernemers en de daadwerkelijke uitvoering.”

De interieurarchitect vindt het fijn te werken in een “mannenwereld”. Zelf zegt ze heel direct en energiek te zijn; iets dat op prijs wordt gesteld in de bouw. Daarnaast helpt het haar met ondernemen en het opbouwen van werkrelaties.

Eigen werkgroep

Sinds een jaar heeft Britt een voltijds arbeidskracht in het team. “Ondernemen betekent groeien. Sinds ik een werknemer in dienst hebt genomen heb ik meer tijd voor persoonlijk contact met cliënten en providers. Ik hoop mijn team in de toekomst uit te breiden en eens met een unit te werken waar elkeen een eigen project beheert.”

Haar bedrijfsruimte in Turnhout deelt ze met een andere zelfstandige. Het is een bewuste keuze die ze heeft gemaakt; “door kennis en netwerken te delen, hoop ik met mijn bedrijf nog verder te groeien.”

Van Namen wil graag gezien worden als een voorbeeld voor andere bedrijvige vrouwen, want helaas zijn deze er te weinig. “Ten opzichte van mannen hebben zelfstandige vrouwen veel meer kwaliteiten; ze gaan meer op hun gevoel af en zijn inschikkelijker. Deze kenmerken leiden tot evenwichtige ondernemingen, waar personeel graag blijft werken. En dat resulteert weer in betere bedrijfsresultaten”, volgens Van Namen.    
Een tip van de interieurarchitect: “Verwezenlijk je droom, laat je door niemand afremmen en blijf in jezelf geloven.”

Reacties

Populaire posts van deze blog

See this video on Youtube

Dergatsjev show you fascinating and cool personal videos, which are provided with all kinds of tips & tricks. Whether it's match-play tutorials, live performances, football, entertainment or travel and events. You can find it on our own YouTube channel! fully provided with commentary, we show you the coolest videos. Subscribe now to our YouTube channel to stay informed of our latest and newest videos!  

Voetbaltrainer gezocht in Antwerpen, voetbal trainer / coach worden? Gediplomeerde Jeugdtrainer?

Voor het seizoen 2020-2021 is K.Rupel Boom FC op zoek naar gemotiveerde jeugdopleiders om ons team te komen versterken in ons nieuwe project KRBFC 2.0 Waarom bij KRBFC jeugdopleider warden... Je werkt binnen deze familiale club als "ONE TEAM" binnen onze vernieuwd structuur, omkadering & accommodatie (nieuwe kunstgrasvelden). De club biedt interne begeleiding, opleiding, ondersteuning & doorgroeimogelijkheden. We begeleiden spelers op interprovinciaal en/of regionale niveau en bieden hen spelplezier gecombineerd met een goede opleiding binnen een van onze ontwikkelingsfases 2v2/3v3/5v5/8v8/11v11 Wil zoeken nu nog nieuwe collega's voor volgende leeftijden: 1x U7(3v3) 1x U8 & U9(5v5) 1x 12W (8v8 — Getuigschrift B) lx U14IP (Getuigschrift B/opleiding UEFA B) Wens je wat meer informatie? neem contact op via: TVJO@krupelboomfc.be Een van de nieuwigheden binnen de club onder KRBFC 2.0 kan je hierin mogelijk helpen die stap te zetten. Vanaf SZ20-21 wordt er een inter

Bulgarije Aqua Paradise Resort goedkope vakantie, last minutes, all inclusive, low budget op reis

In Bulgarije zocht ik altijd naar getalenteerde softwareontwikkelaars, dus het werd niet als een resort beschouwd, maar vanwege de corona-crisis moest ik de vakantie combineren met een zakenreis naar Bulgarije. Dit is een goede beslissing, want Bulgarije heeft veel te bieden en wordt terecht het "beste geheim van Europa" genoemd. Het is ook leuk om te weten dat het lokale leven hier nog steeds verrassend goedkoop is. Ik heb een hotel geboekt in Nesebar, een dorp met oude en nieuwe delen, gelegen op een rotsachtig schiereiland, niet ver van ons kantoor in Burgas. Je ziet een prachtige orthodoxe kerk en veel waterladders. Voor de budgetprijs die ik betaalde, hebben we een deluxe kamer met twee kamers met twee doucheruimtes en alle gemakken. Vakantie Bulgarije: een land vol natuur, stranden en plezier Ja, steeds meer Nederlanders en Belgen beschouwen Bulgarije als vakantiebestemming. Gezinnen met kinderen, jongeren die erop uit willen of mensen die houden van natuur en cultuur e