Shopping outlets Roermond en Maasmechelen weer geopend ( Designer Outlet Roermond )

 

Wij zijn al meer dan tien jaar groot fan en vaste bezoekers van diverse outlet stores in België en Nederland. Vooral Designer Outlet Roermond en Maasmechelen Village zijn bij ons favoriet. De Coronamaatregelen zijn nu ook daar versoepeld. Wij vroegen ons af hoe het nu gaat in deze winkelparadijzen. We hebben ons bijna 1,5 jaar ingehouden en hebben geen enkele outlet store bezocht. Wat merken we van de Coronamaatregelen in onze favoriete outlet stores?

Designer Outlet Roermond en de Coronamaatregelen

De openingstijden:

Maandag t/m vrijdag open van 10:00 - 21:00 uur
Zaterdag t/m zondag open van 09:00 - 21:00 uur

Uit de informatie online, maar vooral door onze eigen ervaring weten we dat het meestal druk is tussen 13:00 - 16:00 uur. 's Ochtends en na 16:00 uur is het een stuk rustiger. Dit is natuurlijk ook afhankelijk van de populariteit van de winkel. Bij sommige winkels is het altijd wel rustig, terwijl andere winkels de hele dag door, lange rijen voor de ingang hebben.

Door de Coronamaatregelen is het niet toegestaan om massaal de winkels in te stormen. Er geldt (meestal) een beperking van maximaal zes personen. Dit is begrijpelijk, maar het leidt tot lange rijen van soms wel 30 personen.

Door de maatregelen zien we (stiekem) grappige dilemma's of situaties ontstaan. Eerlijk gezegd zijn deze voor ons erg herkenbaar. Enkele daarvan noemen we hieronder:

Door de beperkende maatregelen is er slechts een aantal winkelmedewerkers en een maximaal aantal klanten in de winkel toegestaan. De winkel is verder leeg, maar buiten staat een enorme rij mensen braaf te wachten. Waarop precies? Hoe wordt er geteld? Dat is vaak niet duidelijk. De praktische uitvoering van de regels blijkt lastig. Heel herkenbaar vonden we de twijfelende zoekende blik bij het naderen van de drempel. 'Mag ik wel naar binnen of mag ik niet naar binnen?' Een stapje naar binnen en een stapje naar buiten. Dan weer voorzichtig een stapje naar binnen. Wij adviseren nu: Ga gewoon, je merkt vanzelf of het mag.

We hebben ook zien gebeuren dat een gezin lang en verveeld bij die ene winkel, speciaal voor de kinderen heeft staan wachten. Eindelijk zijn ze aan de beurt. En wat blijkt? De winkel heeft helemaal geen kinderafdeling. Ze hebben al die tijd in de rij gestaan voor niks. We ervaren ook dilemma's. We zouden gezellig samen shoppen. Althans, dat was het idee. Maar doordat er maximaal zes klanten in de winkel mogen zijn, is het socialer om alleen naar binnen te gaan. Dit betekent dat je gezelschap helemaal alleen buiten achter moet blijven. Doen we dat?

We hebben ook een tip: Als je toch zomaar wat gaat staan, doe dat dan ergens in de rij voor een winkel. Sluit gewoon ergens aan. Het maakt niet uit waar.

Dat zijn enkele van de situaties die we zien, die we herkennen en die jou ook kunnen overkomen.

Op dit moment zijn veel discounters met leuke kortingen aan het stunten. Het gaat vaak om kortingen tot wel 50%. Waarschijnlijk zullen steeds meer mensen outlets gaan bezoeken. Houd hier rekening mee. Een deel van de tijd zal je kwijt zijn aan wachten in lange wachtrijen.

Ralph Lauren Roermond

Deze populaire kledingwinkel is verhuisd! De nieuwe Ralph Lauren store is te vinden bij de Jazz City Hall-ingang. Ook hier kan weer volop geshopt worden voor complete lente en zomer outfits. Alles voor dames, heren en kinderen van dit merk zit onder één dak. Dit is de grootste Ralph Laurenwinkel die ik in België en Nederland ben tegengekomen. Het grote voordeel van deze winkel is dat hier meerdere mensen toegelaten mogen worden. Wij hebben hier dan ook geen wachtrijen gezien.

Virtual Shopping Service; shop online

Denk je dat de populaire winkel te druk voor je is? Je kunt ook Ralph Laurenkleding vanuit huis bekijken en bestellen. Via Zoom boek je simpel een virtual shopping afspraak. Met het grootste gemak kun je thuis de collecties womenswear, menswear en childrenswear shoppen. Elke bestelling wordt veilig bij je thuisbezorgd.

Door op onderstaande link te klikken, kun je een afspraak maken met een verkoopmedewerker van de Ralph Laurenwinkel voor advies.

Designer Outlet korting

Het is vaak gunstig om je in te schrijven voor de mailinglist. Wat zijn de voordelen van reclame via de mail? Dat zijn natuurlijk de kortingen! Vooral als die bij elkaar opgeteld worden. Als vaste klant op de mailinglijst, krijg je tijdens de sale nog eens extra korting op de geldende korting. Dus wanneer je als vaste klant 25% korting krijgt, maar er geldt al een korting van 50%, krijg je in totaal 75% korting op alle producten (uitgezonderd de nieuwste collectie).

Door de algoritmen kan gezien worden wanneer je in het voorgaande jaar iets besteld hebt. Hierdoor ontvang je rond dezelfde tijd extra korting.

Er is een nieuwe applicatie ontwikkeld, zodat je je met één actie ook voor andere (geselecteerde) merken kunt aanmelden. Vind je kortingen interessant? Meld je hier aan voor de proef van dit nieuwe concept.

Maasmechelen Village

De Belgische Coronaregels zijn simpeler dan de Nederlandse regels, maar Maasmechelen Village heeft ook een kleiner aanbod. Waarschijnlijk gaan er daardoor toch minder mensen naar deze Belgische discounter. Het leuke is: aangezien het er minder druk is, kunnen er meer winkels bezocht worden.

Roermond outlet stores / winkels

Hier verder volgt een lijst van winkels met omschrijving

De merkengids is te vinden op de Designer Outlet-website, en er is een kleine selectie van: Polo Ralph Lauren, Prada, Gucci, Zegna,Hugo Boss, Armani, Gant, Societyshop, Dolce & Gabbana, Burberry, Nike , Adidas, Tommy Hilfiger, Puma, Björn Borg, Black & Decker, UGG Australia en The Bodyshop, Michael Kors

7 for all Mankind

7 for all Mankind is een pionier in de denimwereld geworden met zijn verrassende pasvorm en stijlvol design. Het merk biedt denim van hoge kwaliteit met een reeks opvallende ontwerpen, wassingen en afwerkingen, en het werd steeds populairder toen het in de jaren 2000 de Verenigde Staten veroverde. Het merk werd de lieveling van beroemdheden, waaronder Cameron Diaz en Angelina Jolie. Tegenwoordig omvat de serie ook schoenen, tassen en vrijetijdskleding.

Abro

Abro is het resultaat van drie generaties innovatie. Dit familiebedrijf is in de jaren '30 gestart in Rodgau, Duitsland, gespecialiseerd in de productie van prachtige riemen. Later zette het merk voet aan de grond op het gebied van handtassen en accessoires voor dames, en met zijn unieke combinatie van stijl, functie en kwaliteit wordt het tot op de dag van vandaag gehandhaafd.

Adenauer&Co

Adenauer&Co ligt aan de noord- en oostkust van Duitsland. Het hart en de wens van de oprichter van het merk Andreas Adenauer is absoluut het noordelijke strand. De zee is hun thuis, en het moment dat de zon aan de horizon schijnt is voor hen van onschatbare waarde. Adenauer&Co is ontworpen voor fans die houden van comfortabele sweaters, hoodies, broeken, T-shirts en outdoorjassen Deze jassen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en worden het best geproduceerd in Europa.

Adidas

Het Adidas-logo staat over de hele wereld bekend als een symbool van hoogwaardige sneakers. Of het nu gaat om hardlopen, voetbal, tennis of golf; Adidas gebruikt altijd de nieuwste technologie om klanten extra te motiveren als ze ten strijde trekken. Adidas is meer dan alleen een sportmerk, van vintage stijlen zoals beroemde sambaschoenen tot meer modieuze stijlseries. Haar stijl is een hoofdbestanddeel van de mode-industrie geworden en een symbool van de populaire cultuur.

Aigner

Etienne's Aigner leren tassen zijn seizoen na seizoen populair, dankzij de unieke mix van hoogwaardig leer en elegant design. Dit merk is gespecialiseerd in handtassen met leren bandjes en accessoires.

AllSaints

De esthetiek van AllSaints herken je op het eerste gezicht: de combinatie van vintage details en innovatief design. De inspirerende geest van AllSaints is anders dan bij elk ander merk. Dit wordt weerspiegeld in iconische highlights, van klassieke leren motorjassen met AllSaints-accenten tot iconische met de hand gedecoreerde stukken. Het interne ontwerpteam perfectioneerde het ruwe, onafgewerkte en kunstmatig verouderde uiterlijk. Naast het proberen om cultuur, mode en muziek te combineren tot een krachtige formule voor aantrekkelijke kleding, ligt de focus altijd op kwaliteit, waarbij persoonlijkheid en zelfbewustzijn tot uiting komen.

American Vintage

American Vintage is een art design merk uit Frankrijk. Het merk staat bekend om de combinatie van kunst, muziek en design. Deze welvaart zie je ook terug in kleding. American Vintage biedt voor iedere vrouw wat wils. Ontdek casual en modieuze kleding met zachte stoffen van hoge kwaliteit.

Het Amsterdam Diamond House

Het Amsterdam Diamond House toont met trots een serie prachtige sieraden tegen aantrekkelijke prijzen. U vindt er een groot aantal wit-, geel- en roségouden halskettingen, ringen, armbanden en oorbellen bezet met diamanten en zelfs halfedelstenen. De diamanten in onze sieraden zijn briljant geslepen, 4 C (cut, carat, helderheid, kleur), uiteraard internationaal gecertificeerd bij aankoop! Wij nodigen u uit om naar onze boetiek te komen om onze collectie te bewonderen en uzelf of uw dierbaren te vermaken met prachtige geschenken... Diamanten zijn eeuwig!

Giorgio Armani

In 1975 richtte Giorgio Armani zijn eigen bedrijf op in Milaan. Sindsdien heeft hij zich gevestigd als een wereldleider in het ontwerpen van mode en accessoires met de merken Emporio Armani en Armani Exchange. Zijn stijl staat synoniem voor luxe en moderne elegantie, moderniteit en verfijning.

Asics-schoenen

Asics-schoenen zijn professioneel ontworpen om uw trainingseffect optimaal te benutten. Om u te helpen de beste resultaten te behalen, biedt Asics ergonomische schoenen, van hardloopschoenen tot wandelschoenen.

Aspact

Trendy streetwear met hoogwaardige details: dat is Aspact. Sinds de oprichting in 2014 zet het herenkledingmerk zich in voor het ontwerpen van hoogwaardige schoenen- en modecollecties, met de nadruk op luxe en lifestyle met de hoogste kwaliteit. Kom snel snuffelen en ontdek Aspact, de high-end sneakerwinkel in Roosendaal Designer Outlet.

Ba&Sh

Vanuit een gedeelde liefde voor mode is het logisch dat Barbara Boccara en Sharon Krief hun eigen merk hebben gecreëerd. Ons idee is om hun idealen te creëren en hun garderobe te delen om het te realiseren: de echte realisatie van het beste ontwerp. De serie omvat pure en meer modieuze losse producten, geschikt voor dag en nacht. Monochromatische tinten, exclusieve prints van donkerblauw tot vitaminegeel en flexibel en transparant breiwerk maken allemaal deel uit van de productlijn van ba&sh.

BABOR

Wij geloven dat BABOR iedereen mooier maakt en daardoor het zelfvertrouwen vergroot. Wij geloven dat een vrouw die zich mooi en goed op haar huid voelt, brutaler, actiever, positiever en gelukkiger zal zijn. Op deze manier geven we vrouwen de moed om pretentieus, gedisciplineerd en veeleisend te zijn. Niet alleen bij de keuze van haarverzorging, maar ook gedurende het hele leven. Kapper. Vraag voor meer.

Baldinini

Al meer dan 100 jaar zet Baldinini zich in voor het ontwerpen van schoenen en lederwaren van hoge kwaliteit. Het merk begon als een familiewerkplaats en luidde een glorieus moment in met de uitvinding van de muilezel in de jaren 70. Tegenwoordig staat Baldinini voor inspirerend design, aandacht voor detail, ze zijn meesters in damesschoenen, accessoires en lederwaren. Wanneer u de Baldinini-outletwinkel bezoekt, kunt u elegante en vrouwelijke stijlen kopen tegen gereduceerde prijzen.

Bally

Innovatie. Kenmerken. Moderniteit. Deze drie principes vormen sinds 1851 de kern van oprichter Carl Franz Bally; vandaag de dag is een uitgangspunt nog steeds te vinden in de grote toewijding en toepassing van de nieuwste technologie en vakmanschap.

Barr.

Barr. Het is een internationaal luxe lifestyle merk, bekend om zijn high-end mode, reisproducten en accessoires voor dames en heren. Dit Nederlandse merk heeft een complete serie hoogwaardige producten gecreëerd die het leven van BALR hebben geïnspireerd. Leven. Barr. Opgericht in 2013 door Demy de Zeeuw, Juul Manders en Ralph de Geus, is het de belichaming van moderne lifestylemerken. Het bedrijf is geïnspireerd, gefocust en houdt gelijke tred met een jong en ambitieus publiek, waardoor degenen die ernaar streven hun dromen te realiseren, kunnen genieten van de luxueuze levensstijl van de beste atleten.

Belstaff

Belstaff is essentiële uitrusting voor moderne avonturiers. Al bijna een eeuw maken ze kleding voor mensen die grenzen willen verleggen. Met een geschiedenis van technologische innovatie, geworteld in Noord-Engeland, begon het bedrijf enkele van de dapperste mensen ter wereld uit te rusten: van piloot Amy Johnson tot avonturier T.E. Lawrence en revolutionair Che Guevara. De jassen die ze dragen, worden vandaag de dag nog steeds door Belstaff gemaakt - en ondernemende mensen dragen nog steeds een verscheidenheid aan producten, met respect voor het verleden en enthousiast voor toekomstige ontwikkeling. Technisch superieur, prachtig vervaardigd Brits design en knowhow vormen de kern van Belstaff. De producten variëren van stevige en duurzame high-performance kleding voor de meest veeleisende omstandigheden tot perfect op maat gemaakte producten voor dagelijkse avonturen. Het zorgvuldig ontworpen, moeiteloze uiterlijk van Belstaff, ontworpen voor het leven.

Birkenstock

Iedereen kent het Duitse schoenenmerk Birkenstock. Als u echter denkt dat Birkenstock niet meteen mode en stijl vertegenwoordigt, heeft u het mis! Birkenstock sandalen en pantoffels zijn niet alleen zeer comfortabel - dit familiebedrijf heeft 230 jaar ervaring - Birkenstock schoenen zijn ook een van de trends die je niet mag missen. De zool is gemaakt van natuurkurk en is zo samengesteld dat alle delen van de voet correct worden ondersteund. Birkenstock gebruikt ook de natuur als inspiratiebron en gebruikt zoveel mogelijk natuurlijke materialen. Naast uw voeten dankt Moeder Aarde u ook!

Björn Borg

Björn Borg is hét sport/modemerk voor mensen die zich actief en aantrekkelijk willen voelen. We inspireren mensen om hun rol ten volle te spelen door de verhalen die we vertellen en de producten die we maken, omdat we geloven dat lichaamsbeweging een positieve invloed zal hebben op onze geest, lichaam en ziel. De producten die we produceren combineren unieke expressies, perfecte pasvorm, goede functionaliteit en duurzame kwaliteit.

BOSS

Van zakelijke mode tot exquise vrije tijd - zowel mannen als vrouwen kunnen bij Hugo Boss terecht. De BOSS Black-kledingserie maakt gebruik van chique pakken, jurken in moderne stijl en prachtige handtassen om een ​​hoogwaardige en elegante uitstraling te creëren, geschikt voor een avondje uit. Tegelijkertijd voegt BOSS Selection een modern tintje toe aan klassieke stijlen, op maat gemaakte kleding rechtstreeks van de catwalk. Voor meer casual garderobes, zoals weekends, biedt BOSS Orange een reeks denimstijlen, terwijl BOSS Green sportkleding opnieuw heeft ontworpen om een golf-gebaseerde casual look te creëren. Elke stijl wordt geleverd met zijn eigen parfum, bril, horloges en accessoires om de look af te maken.

Brax

Brax voelt goed! Dit merk weet wat mannen en vrouwen willen: comfortabele kleding en luxe looks. Vrijetijdskleding is zeer geschikt voor moderne heren- en damesgarderobes die gevoel voor mode hebben maar niet in de war raken door trends. Als je weet wat je goed staat, vind je hier je nieuwe favoriet. Comfortabele broeken maken je figuur perfect, mooie truien van luxe materialen en meer die horen bij een goed gevulde garderobe.

Breitling

Sinds 1884 is de missie van Breitling duidelijk: een betrouwbaar functioneel horloge creëren dat elegantie en mode, precisie en verfijning combineert. Breitling ontwierp de eerste polschronograaf met 2 onafhankelijke knoppen. Breitling ging al snel een langdurige samenwerking aan met de lucht- en ruimtevaartindustrie, van Spitfire tot Boeing die cockpitchronografen leverde. In 1952 ontwierp Breitling Navitimer, de ultieme chronograaf voor piloten. Maar Breitling is niet alleen bekend in de luchtvaartindustrie, de chronograaf wordt ook gebruikt om beroemde evenementen te timen, zoals de Ronde van Italië en de Tour de France. In 1957 lanceerde Breitling het eerste duikhorloge: Superocean. Elk horloge dat door Breitling wordt vervaardigd, is een COSC-gecertificeerd chronometerhorloge en is onafhankelijk getest om nauwkeurigheid en betrouwbaarheid te garanderen. Breitling geeft 5 jaar garantie op mechanische uurwerken. Het Breitling quartz horloge maakt gebruik van een super quartz uurwerk, dat 10 keer nauwkeuriger is dan een standaard quartz uurwerk. Breitling is een echt authentiek merk geschikt voor modieuze, doelgerichte en actieve mannen en vrouwen.

Bruno Banani

Bruno Banani maakt ondergoed dat "niet voor iedereen" is - stijlvolle, rechttoe rechtaan ontwerpen die geschikt zijn voor mannen en vrouwen die op zoek zijn naar ontwerpen en stoffen van hoge kwaliteit. Het merk biedt een volledig assortiment bh's, slips, broeken en shorts, evenals sokken, broeken en badkleding. Bruno Banani is tijdelijk gesloten en doet niet mee aan de afsprakenservice.

Burberry

Meer dan 150 jaar geleden floreerde Burberry als een luxe kledingmerk en het succes was gebaseerd op blijvende kwaliteit en fanatiek design. De beruchte Burberry-trenchcoat en de iconische voering van tartan zijn een symbool geworden van de Britse cultuur en traditie, en het merk blijft tot op de dag van vandaag toonaangevend. Burberry toont ook zijn meest succesvolle producten via YouTube. Ben je van plan om je stijl te upgraden met een nieuwe Burberry jas of leren tas, dan is dit echt een bezoekje waard.

CALIDA

CALIDA is een van de toonaangevende ondergoedmerken in Europa. Het bedrijf met hoofdkantoor in Sursee, Zwitserland, staat sinds 1941 voor de hoogste kwaliteit van Zwitsers vakmanschap: hoogwaardige materialen, klassiek en modern design en uitstekend vakmanschap, perfecte pasvorm en uitstekend draagcomfort. Met ongekend ondergoed, pyjama's, homewear, sportondergoed, overhemden en gebreide jacks, badmode en strandkleding, of het nu een trendsetter is of een liefhebber van meer klassieke stijlen, CALIDA heeft 125 winkels in Zwitserland, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk en Luxemburg. Succes in eigen winkels en in Nederland. CALIDA verkoopt dagelijks meer dan 20.000 producten via haar 3.000 handelspartners wereldwijd. CALIDA maakt ondergoed voor iedereen die waarde hecht aan kwaliteit, waardoor ze zich comfortabel voelen - op het werk, 's nachts, in de vrije tijd, binnen of buiten.

Calvin Klein Jeans

Hier vindt u kortingen op een reeks stijlen, kleuren en afwerkingen, van panty's tot wijde broeken, laarsvormen tot broeken, stone wash tot lichte kleuren, alle broeken zijn uitgerust met iconische omega-steekzakken. Kies uit steeds veranderende jeans, casual mode en accessoires voor dames en heren.

Carhartt WIP

Houd je van een actief leven vol stevige wandelingen, lange skatetochten, mountainbiketochten en/of echte wandelvakanties? Dan weet jij als geen ander dat de juiste kleding het verschil kan maken. Het avontuurlijke buitenleven vereist stevige broeken, shirts, hoodies en accessoires, die geraakt kunnen worden. De collectie van Carhartt Work In Progress (Carhartt WIP) zorgt ervoor dat je een verscheidenheid aan modieuze en praktische kledingopties krijgt. Carthartt WIP verkoopt kleding en accessoires met een aangename outdoor-look en handige en praktische details zoals trekkoorden, ritsen, binnenzakken, verstevigingen en voeringen voor extra comfort en warmte. Zo zie je er niet alleen geweldig uit, maar zorg je er ook voor dat je altijd geniet van maximaal comfort tijdens je reis.

Cavallaro Napoli

Het Italiaanse "fare una bella figura" (laat jezelf op de beste manier zien) vertegenwoordigt Cavallaro Napoli als merk. Een merk dat niet bang is om op te vallen. Vind de klassiekers opnieuw uit met hun eigen Cavalaro-stijl. Inspireer mensen om de beste versie van zichzelf te worden. Van onberispelijke overhemden tot perfect passende colberts, elk stuk wordt gekenmerkt door extreme verfijning en Italiaanse charme. "Modern, elegant en academisch - Cavallaro Napoli staat voor moderne verfijning."

Chloé

Chloé is een luxe "prêt-à-porter" merk opgericht in 1952 door Gaby Aghion. Het merk ontwerpt enkelvoudige producten voor moderne vrouwen, met een jonge, modieuze en vrouwelijke uitstraling. Chloé's tassen en schoenen zijn de meest begeerde items van het merk.​​

Church-schoenen

Dit bekroonde merk is al sinds 1873 de maatstaf voor kwaliteitsschoenen. De productie van elk paar Church-schoenen duurt maximaal 8 weken. De reden is het uiterst nauwkeurige productieproces. Church was voor zijn tijd toen hij in de jaren 1880 de linker- en rechterschoenen ontwierp, en de meeste schoenmakers maken nog steeds schoenen met dezelfde vorm voor beide voeten. Om de mode van elk seizoen bij te kunnen houden, is de stijl vandaag de dag nog onopvallender geworden. Church gaat echter verder dan mode-verschaffende tijdloze stijl voor mannen en vrouwen.

Cinque

Cinque brengt de stijlkracht van Italiaanse mode naar een nieuw publiek door collecties te bieden die rust en vertrouwen uitstralen. De dames- en herencollecties omvatten casual en stijlvolle Italiaanse pakken, overhemden, jurken en jassen.

Clarks

Clarks is een Brits schoenenmerk opgericht in 1825. Als 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor dagelijks gebruik, verkoopt Clarks meer dan 50 miljoen paar per jaar. Elk paar Clark schoenen wordt gekenmerkt door voortreffelijk vakmanschap, comfort en hoge kwaliteit. Modieus design en innovatie staan ​​altijd voorop.

Claudie Pierlot

Shabiller est un mode de vie! Dat is de visie en missie van het echte Franse modhuis Claudie Pierlot. Het merk werd in jaren 80 opgericht door modeontwerper, model en IT-meisje Claudie Pierlot, maar maakt nu deel uit van de SMCP-groep. Net als zijn zustermerk is Claudie Pierlot het toonbeeld van Parijse mode. Modieus, elegant, vrouwelijk en romantisch.

Closed

Het label Closed is ontstaan in Italië in de jaren 70. In die tijd werden innovatieve pedaaldrukkers ontwikkeld, die al snel een fanatieke status verwierven en zorgden voor een doorbraak van het merk op wereldschaal. Naast de pedal pusher stond het Closed label destijds bekend om zijn legendarische "stone wash" technologie. Sindsdien is deze innovatieve manier van denim maken vele malen nagemaakt. Tegenwoordig staat Closed bekend om zijn prachtige chino's en kleurrijke denim.

Coach

Coach is een modern Amerikaans luxe merk met een rijke traditie gebaseerd op kwaliteit en vakmanschap. De naam Coach staat synoniem voor casual en subtiele New Yorkse stijl over de hele wereld.

Coccinelle

Het Italiaanse merk Coccinelle is de beste keuze voor handtassen en accessoires in de luxe leerindustrie. Aandacht voor detail, kwaliteit en exquise design zijn de kenmerken van Coccinelle. Het artikel van Coccinelle staat synoniem voor een tijdloze, verfijnde stijl, met een vleugje Italiaanse stijl. Elk stuk is professioneel geproduceerd, gemaakt met authentiek vakmanschap en gemaakt van het beste leer ter wereld.

Columbia

Columbia is een merk dat zich richt op outdoorproducten die functie en stijl perfect combineren.

Comma

Een modemerk met een vleugje luxe, liefde voor details, vrouwelijke silhouetten en passie voor unieke materialen. De Comma serie is stedelijk en krachtig, met een stijlvolle uitstraling geschikt voor werk, vrije tijd en speciale gelegenheden. Van casual mode tot vrouwelijke klassiekers, iedere vrouw heeft wel een passende komma-outfit.

Converse

Van de klassieke All Stars high-top sneakers tot de hedendaagse skateboardstijl, Converse sneakers zijn een van de meest bekende merken van casual sportschoenen. Het biedt de wereldberoemde retro, super casual look, maar maakt toch een duidelijk statement. Het merk biedt een verscheidenheid aan kleuren, stijlen en maten voor verschillende leeftijden en kledingstijlen.

Croc

Croc is een merk dat innovatieve schoenen voor iedereen maakt. Na de oprichting van het Amerikaanse bedrijf in 2002 boekte Crocs snel wereldwijd succes. Bescherming en duurzaamheid gecombineerd met een breed scala aan kleuren maken Crocs een populaire strandschoen, maar daarnaast zijn Crocs schoenen door het zachte synthetische materiaal en het comfortabele gevoel geschikt voor verschillende gelegenheden.

Daniel Hechter

Als je persoonlijke stijl internationaal, creatief en modern is, en je houdt van betaalbare, draagbare mode, ga dan naar Daniel Hechter. Het is een gevoel voor mode en lifestyle, gecombineerd met sportief-chique elegantie. Druk uw persoonlijkheid uit door zorgvuldig geselecteerde aanpasbare items.

Desigual

De slogan van het merk sinds 1984 is de beste beschrijving van de geest van zijn collectie. Leuke, ongeremde, frisse en kleurrijke kleding en accessoires stralen optimisme en passie voor het leven uit. Het ontwerp en de inrichting van de winkel is echt spannend, waardoor klanten zich kunnen onderdompelen in een atypische winkelervaring met voortdurend nieuwe functies. Van het merkontwerp dat speciaal voor Desigual is ontworpen in samenwerking met de Franse modeontwerper Monsieur Lacroix, tot de Desigual-collectie geïnspireerd door Cirque du Soleil, het resultaat van de combinatie van kunst en de wereld van de uitvoerende kunsten, inclusief gewaagde nieuwe schoenencollecties, DESIGUAL-sporten zullen nooit stoppen. De waarden die de acties van DESIGUAL bepalen, zijn een perfecte samenvatting van de merkgeest: positiviteit, opwinding, verbinding, vreugde, onconventionele geest, ongeremd...Vanwege DESIGUAL is het anders.

Diesel

Diesel is al lange tijd een toonaangevende pionier op het gebied van denim en casual mode en staat bekend om het overtreffen van branchetrends. Met behoud van zijn DNA heeft Diesel zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot de wereld van high-end vrijetijdskleding en is het een echte vervanging geworden voor de volwassen luxemarkt. Ondanks de snelle ontwikkeling van Diesel, is de filosofie dezelfde als toen Renzo Rosso werd opgericht in 1978: het merk dat hij voor ogen had, zou passie, persoonlijkheid en zelfexpressie vertegenwoordigen. Ondanks de kerncompetentie in denim, worden de modecollecties voor heren en dames aangevuld met schoenen, tassen en accessoires.

D&G

Als onderdeel van de modeshow van de Italiaanse ontwerpers Dolce en Gabbana, haalt D&G inspiratie uit de exclusieve haute couture-modeshow en inspireert het zijn trendsettende casual design. De D&G-serie omvat denim, linnen, zijde en leer en creëert charmante en charmante looks voor heren- en damescollecties. De accessoires vormen de perfecte finishing touch voor gepersonaliseerde horloges en zonnebrillen met opvallende aspiraties en rijke gouden accessoires.

dr. Martens

Gedurende de hele Ph.D. In de geschiedenis van Martens is het merk geadopteerd en ondermijnd door talloze opstandige figuren, subculturen en stammen. Deze mensen onderscheiden zich op hun eigen unieke manier van de massa. Voor veel mensen gaat hun reis van zelfexpressie altijd gepaard met een paar Doc's. dr. Martens brengt hulde aan deze vrijdenkende mensen - van de eerste keer dat ze het merk dragen tot degenen die het merk voor altijd gebruiken. Dit zijn echte karakters die iets vertegenwoordigen.

Dsquared2

De persoonlijkheid, durf en creativiteit van Dsquared2 is een unieke combinatie van traditionele Canadese portretten, modern Italiaans maatwerk en speelse gevoeligheid. Het merk werd in 1995 opgericht door de tweelingbroers Dean en Dan Caten en de collectie combineert perfect contrasten: sportief en charmant, vrije tijd en luxe, mannelijk en vrouwelijk. "Geboren in Canada, woont in Londen, gemaakt in Italië"

Ermenegildo Zegna

Ermenegildo Zegna is een symbool van Italiaans vakmanschap en combineert toonaangevende stoffen met visionaire ontwerpen. Onder leiding van artistiek directeur Alessandro Sartori kocht Zegna stoffen van een familiefabriek in Noord-Italië, wat zorgde voor meer dan een eeuw kleermakerstraditie en gedurfde innovatie. Met prachtige patronen, luxe maatwerk en iconische stoffen is Ermenegildo Zegna een wereldleider geworden op het gebied van eigentijdse luxe herenkleding.

Esprit

Gedreven door een visie van fundamentele positiviteit, werd Esprit in 1968 in Californië opgericht door Susie en Doug Tompkins. Geïnspireerd door de revolutionaire geest van de jaren zestig ontwikkelde het merk een duidelijk concept - altijd het vieren van echte mensen en eenheid, in lijn met de belofte van het merk: "We willen dat je je goed voelt en er goed uitziet". Het succesverhaal van Esprit is gebaseerd op twee pijlers: door middel van ontspannen maatwerk, hoogwaardige benodigdheden en zorgvuldig geselecteerde mode en avant-garde artikelen, levert het elke dag vreugde, terwijl het trouw blijft aan zijn kernwaarden van duurzaamheid, gelijkheid en vrije keuze. Voorbeeld: In het begin van de jaren 90, lang voordat "eco-mode" in de mode kwam, lanceerde Esprit de eerste "ecollection" gemaakt van 100% biologisch katoen en had het een eigen team in plaats van modellen om hen "Live Action" te herdenken. Esprit houdt deze geest vanaf het begin vast en heeft nu vestigingen in 40 landen over de hele wereld. Esprit heeft zijn hoofdkantoor in Duitsland en Hong Kong en het merk is sinds 1993 genoteerd aan de Hong Kong Stock Exchange. Esprit-Houd het ontspannen, comfortabel en mooi. elke dag.

Essentiel

Inge Onsea en Esfan Eghtessadi werden verliefd, trouwden en kregen twee lieve kinderen. Ondanks hun verschillende achtergronden hebben beiden een nauwe band met mode. Inge is al jaren model. Esfan is de zoon van de ontwerper en groeide op met textiel, schetsen en verzamelobjecten. Toen hij jong was, begon hij zijn carrière als modemakelaar. Hun gezamenlijke avontuur in de mode-industrie begon met een eenvoudig en belangrijk idee. De serie werd gelanceerd vanuit het appartement van het jonge stel en er zijn vier stijlen T-shirts in 20 verschillende kleuren om uit te kiezen. Deze T-shirts verkopen als zoete broodjes. De benodigdheden waren geboren. Inge leidt nu het ontwerpteam met veel positieve energie, mode en stijl injecterend. Ze reist de wereld rond op zoek naar inspiratie, maar is nog steeds diep geworteld in Antwerpen. Esfan combineert zijn passie voor producten met natuurlijke zakelijke intuïtie. Na het binnenlandse succes van het bedrijf richt Esfan zich nu op de internationale expansie van het merk.

Eterna

De eisen en passie van de Duitse modefabrikant voor overhemden en tops gaan veel verder dan de fabricage. Uitstekend vakmanschap, strikte kwaliteitsnormen en de beste stoffen maken onze producten uniek: uitstekend comfort en optimale verzorgingsprestaties. Zorg voor onderscheidende overhemden en tops voor veeleisende klanten die van nature modieus en stijlvol zijn.

Falk Groep

Details bepalen het verschil tussen kwaliteitsproducten en andere producten. Al 123 jaar staat het Duitse familiebedrijf FALKE voor kleding gemaakt van hoogwaardige materialen, vervaardigd met het beste vakmanschap en rijke details. Op basis van innovatieve ideeën en tientallen jaren ervaring produceert FALKE sokken en kleding met een uitstekende kwaliteit en een modern design. Meer dan 3.000 medewerkers creëren elke dag hoogwaardige producten, die geliefd zijn bij klanten en aangenaam zijn om te dragen. FALKE produceert modieuze kledingaccessoires in lijn met persoonlijke levensstijl, persoonlijke cultuur en wensen

Floris van Bommel

In 1734 begon mijn bet-over-over-over-overgrootvader schoenen te maken. handgemaakt! (Het klinkt interessant, maar hey, schoenmachines bestaan ​​nog niet... In feite is de Onafhankelijkheidsverklaring van de Verenigde Staten nog niet geschreven, en Napoleon zal zijn eerste luier pas 35 jaar later dragen). Momenteel zijn mijn broers Reynier en Pepijn en ik de negende generatie van ons familiebedrijf. We produceren nog steeds schoenen van hoge kwaliteit. Kortom, we gebruiken veel materialen en voeren veel bewerkingen uit om gewone schoenmakers te laten grinniken. In 1952 stelde onze koningin ons op afspraak aan als koninklijke leveranciers. Dit vinden wij best gaaf. In 1996 lanceerde mijn vader het modemerk "Floris van Bommel", gebaseerd op het klassieke merk "Van Bommel". Mijn vader beweerde ooit dat hij mijn naam had verzonnen en daarom ook een soort auteursrecht of intellectueel eigendom heeft. Ik ben in 1999 betrokken geraakt bij dit merk. Ik heb altijd geprofiteerd van de wijze woorden van William Shatner: "Hoe blijf ik zo gezond en knap als een jongen? Het is simpel. Ik drink het bloed van jonge voortvluchtigen."

FOSSIL

FOSSIL wil weten waar jouw hart van gaat kloppen Fossil is een Amerikaans horloge- en lifestylebedrijf, creatief geworteld in authentieke retro en klassieke ontwerpen. We streven ernaar om horloges, tassen, enz. van hoge kwaliteit te maken, terwijl we het beste uit het verleden behouden en updaten voor vandaag. Wanneer de strakke lijnen van het midden van de eeuw de moderne uitstraling van vandaag ontmoeten, is het resultaat een belangrijk product dat het beste product vertegenwoordigt dat we vertegenwoordigen: een tas die draagbaarheid combineert met een gestroomlijnd ontwerp, een traditioneel horloge gemaakt met frisse kleuren en materialen, en eeuwig waar u ook reist, zonnebrillen en accessoires kunnen u vergezellen.

Fred de la Bretoniere

Fred de la Bretoniere: "Mijn schoenen en tassen zijn ontworpen om je een beter gevoel te geven. Bij elke stap die je zet, worden mijn producten een deel van jou. Mijn ontwerp ondersteunt je persoonlijkheid, net als een spijkerbroek. u, hoe meer u draagt." De kracht van de Fred de la Bretoniere collectie ligt in het gebruik van natuurlijke materialen voor tijdloze ontwerpen. De serie wordt gekenmerkt door eenvoud, elegantie en vrouwelijke koelte, waarbij de nadruk ligt op comfort en nette afwerking. Aandacht voor detail en afwerking vereist veel handwerk. Daarnaast kenmerkt de Fred de la Bretoniere serie zich door het gebruik van dierenprints, variërend van krokodillen tot pythons.

Fred Perry

Drievoudig Wimbledon-kampioen Fred Perry richtte in 1952 zijn eigen merk op en ontwierp persoonlijk het eerste Fred Perry Peak-tennisshirt in hetzelfde jaar. Al meer dan 60 jaar worden lauwerkransen geadopteerd door generaties Britse subculturen en worden ze nog steeds gedragen als eretekens.

Furla

Furla werd in 1927 in Bologna opgericht door Aldo Furlanetto, gebaseerd op een lange geschiedenis van vakmanschap, verfijnde elegantie en een solide geschiedenis van innovatief design, met het oog op de toekomst. Furla bracht het concept van inclusieve luxe meer dan 90 jaar geleden naar voren. Furla produceert tassen, schoenen en kleine lederwaren voor dames en heren. De licentiëring van textiel, brillen en horloges, evenals het nieuwe parfum van het merk Furla, breidt het productassortiment van het bedrijf uit en versterkt zijn positionering als een Italiaans lifestyle-merk.

G-Star

Sinds de oprichting in 1989 is de filosofie van G-Star altijd "Just the Product" geweest. Deze doelgerichte benadering heeft geleid tot veel 'primeurs' op het gebied van denim: het creëren van een nieuwe denimindustrie door hoogwaardig vakmanschap te combineren met straatranden; het positioneren van onbehandeld onbewerkt denim als een slijtvast en ideaal materiaal; en het passeren van Incorporating architecture en 3D nadenken over de denimstructuur, de evolutie van ons unieke denimsilhouet. We versterken ook de innerlijke schoonheid van denim door een wassing en verwerking te creëren die zijn unieke kenmerken en kwaliteiten laat zien. Het prachtige gewassen palet van vandaag vertegenwoordigt een compleet levensverhaal, van ongewassen onbewerkte denim tot diep indigo verven tot extreem bleken.Na de behandeling worden meerdere lagen slijtage toegevoegd om een ​​unieke textuur met soul.kleding te creëren.

Gant

Gant, opgericht in New Haven, Connecticut in 1949, is een toonaangevend lifestyle- en sportkledingmerk in de Verenigde Staten met een Europese flair. In de loop der jaren heeft GANT aan de basis gestaan van veel creatieve maatwerkfuncties, zoals sluitlussen, stolpplooien en knopen aan de achterkant van de kraag om de das vast te zetten. Dit soort innovatie helpt om de interesse in GANT te behouden en zorgt voor een trouwe aanhang voor het label. Voor GANT begon alles met overhemden en breidde daarna de heren-, dames-, kinder- en wooncollectie uit.

G.K. Mayer

Of u nu gaat winkelen in New York, op de rode loper in Berlijn, vernissage in Parijs of zakelijke bijeenkomsten in Londen - met G.K. Mayer-schoenen kunt u voor elke gelegenheid de perfecte look hebben.

Garcia

Wij zijn Garcia Er ging een nieuwe wereld open in ervaring en wonder. We kijken allemaal optimistisch naar de wereld. We zijn soms onvolmaakt, maar het geeft ons ook persoonlijkheid. Met enthousiasme en vitaliteit gaan we verder in creativiteit. Wij zijn Garcia, een modemerk met een denimhart.

GEOX

Rubberen schoenen klinken misschien niet glamoureus, maar GEOX is erin geslaagd ze modieus te maken, geschikt voor dames, heren en kinderen. Bijkomend voordeel is dat ze volledig waterdicht zijn. In 1995, toen Mario Polegato, de oprichter van het merk GEOX, aan het joggen was, luidde dit een helder moment in voor het merk GEOX. Hij gebruikte een Zwitsers zakmes om gaten in zijn schoenen te graven om zijn voeten te koelen. Vervolgens ontwikkelde en patenteerde hij een rubberen zool die zweet kan afvoeren en een ideaal microklimaat voor de voeten creëert.

Gucci

Invloedrijk, innovatief en vooruitstrevend, Gucci hervormt een volledig moderne mode. Het merk herdefinieert luxegoederen in de 21e eeuw en versterkt zijn positie als een van de meest gewilde modemerken ter wereld. Eclectische, moderne en romantische Gucci-producten vertegenwoordigen het toppunt van Italiaans vakmanschap, met ongeëvenaarde kwaliteit en aandacht voor detail.

GUESS

GUESS werd in 1981 opgericht als jeansbedrijf en heeft zich met succes ontwikkeld tot een wereldwijd lifestyle-merk. Raad eens? , Inc. ontwerpt, verkoopt, distribueert en geeft licenties uit voor lifestyle-collecties van hedendaagse kleding, denim, handtassen, horloges, schoenen en andere gerelateerde consumentenproducten. Raad eens? Wordt het product gedistribueerd via het merk Guess? Winkels en betere warenhuizen en speciaalzaken over de hele wereld. Op 30 april 2016 exploiteerde het bedrijf rechtstreeks 840 winkels in Noord- en Zuid-Amerika, Europa en Azië. De licentiegevers en distributeurs van het bedrijf exploiteren 792 extra winkels over de hele wereld. Op 30 april 2016 waren het bedrijf en zijn licentiegevers en distributeurs actief in meer dan 95 landen over de hele wereld. Guess-jeans zijn wereldberoemd en het merk is synoniem geworden voor een casual modestijl. Guess accessoires verwerken de essentie van het merk in brillen, sieraden en handtassen. Riemgespen, handtassen, portefeuilles, sleutelhangers, enz. dragen allemaal het unieke Guess-driehoeklogo - dit is een teken van de stijl en kwaliteit die klanten verwachten.

Hallhuber

Hallhuber is meer dan 40 jaar geleden opgericht met een missie om vrouwen te voorzien van stijlvolle, betaalbare, hoogwaardige kleding. De producten van het merk zijn verdeeld in twee lijnen: Hallhuber, dat hoogwaardige mode voor dagelijks gebruik biedt; Hallhuber Donna, dat meer opvallende ontwerpen biedt voor speciale gelegenheden.

Hogan

Hogan is opgericht in 1986 en behoort tot de Italiaanse luxegoederengroep Tod's S.p.A.. De innovatieve visie van het merk op casual luxe voor alle gelegenheden wordt perfect overgebracht naar een moderne levensstijl die altijd kwaliteit en stijl-exquise accessoires en kleding respecteert met essentiële innovatieve ontwerpen en een perfecte combinatie van functie en informele elegantie. De producten van Hogan zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen als tijdloze objecten die van seizoen tot seizoen hun waarde behouden. Ontdek de Hogan-serie.

Home & Cook

Home & Cook is een plek waar je al het beste keukengerei en kookgerei kunt vinden, er zijn verschillende merken. Ik kijk ernaar uit om alles te vinden, van de nieuwste pannen om je te helpen heerlijk eten te koken, tot koffiebonen tot kopjeskoffiemachines, zodat je gemakkelijk kunt genieten van je favoriete koffie. Voeg een strijkijzer, waterkoker, broodrooster, blender, enz.

Hour Passion

Hour Passion is een professionele horlogeboetiek die enkele van de meest opwindende en wereldberoemde Zwitserse merken in de Swatch Group aanbiedt, waaronder Longines, Radar, Tissot, Mido, Certina, Balmain, Hamilton, Calvin Klein Watches & Jewelry, Swatch &o; FlikFlak . Hour Passion toont elk merk in zijn eigen ruimte, zodat u de uniciteit van het merk van dichterbij kunt bekijken. Maak tijd voor Hour Passion en verwonder je over je volgende buitengewone uurwerk.

Hunkemöller

Hunkemöller voorziet vrouwen van mooie benodigdheden, waaronder ondergoed, badkleding, pyjama's en kousen. De iconische collectie van aantrekkelijke shorts en bh's maakt gebruik van lichtgewicht materialen en is de hele dag comfortabel om te dragen.

Jack & Jones

Jack & Jones viert de verbazingwekkende veelzijdigheid van denim en biedt een verscheidenheid aan stijlen, van punk skinny jeans tot klassieke gewone jeans. Met de Jeans Intelligence-serie kun je op de hoogte blijven van de nieuwste trends, terwijl de Originals- en Core-series originele items bieden om je persoonlijke stijl te laten zien. Tegelijkertijd biedt de Premium-serie kleding op maat en artikelen van hoge kwaliteit.

JACK WOLFSKIN

Weerbestendige producten zijn onze specialiteit. Of het nu gaat om wind, regen, wind, sneeuw of kou, onze kleding, schoenen en uitrustingen die voldoen aan het toepassingsgerichte concept hebben hun waarde keer op keer bewezen. Jack Wolfskin heeft de afgelopen jaren met succes vele materiaal- en productinnovaties gelanceerd, zoals Texapore Softshell, Texapore Air en Fibercloud. Jack Wolfskin is een van de toonaangevende leveranciers van functionele outdoorkleding, schoenen en uitrusting in Europa. Het basisidee achter alle Jack Wolfskin producten is om de beste eigenschappen te combineren met veel comfort. Het is gebaseerd op deze overtuiging dat Jack Wolfskin sinds 1981 met succes functionele kleding, uitrusting en schoenen ontwikkelt voor buitenactiviteiten, reizen en vrije tijd. Of het nu in de bergen, wildernis, afgelegen landen of op het platteland voor de deur is, JACK WOLFSKIN kan alle producten leveren die je nodig hebt om je buiten thuis te laten voelen, ongeacht het weer.

Jimmy Choo

Jimmy Choo is een merk van luxe accessoires uit de 21e eeuw, met schoenen als kern, die een sterk gevoel van charme en speelse gedurfde geest uitstralen. De oorsprong van het merk is terug te voeren op een op maat gemaakte schoenmaker genaamd Jimmy Choo, die begin jaren negentig in East End van Londen werkte en internationale vliegtuigen bediende, waaronder prinses Diana. Jimmy Choo werd opgericht in 1996. Choo's nicht Sandra Choi, die de leiding had over design bij de Eastern Studio, werd de creative director en heeft deze functie sindsdien bekleed. Tegenwoordig bevat Jimmy Choo een compleet merk voor luxe accessoires. Naast handtassen, kleine lederwaren, sjaals, zonnebrillen, brillen, riemen, parfum en herenschoenen, vormen damesschoenen nog steeds de kern van het product.

JOOP

In de loop van zijn geschiedenis heeft JOOP! zich ontwikkeld van een bekend Duits cultmerk tot een van de belangrijkste internationale mode- en lifestylemerken. In 1978 toonde oprichter Wolfgang Joop zijn eerste serie in New York op eigen naam. De overgang naar de jaren 80 markeerde het begin van een uniek succesverhaal. Sinds de jaren 90 is JOOP! Ontwikkeld door een consistente merkuitbreiding van succesvolle lifestyle-merken, biedt het merk producten voor alle gebieden van het leven - van mode tot sieraden en horloges, van brillen tot meubels en verschillende producten voor huisdecoratie. In 2001 verliet Wolfgang Joop het bedrijf. In 2008 JOOP geworden in de HOLY FASHION GROUP! Naamloze vennootschap. De parfumproductlijn bevindt zich nog steeds in Coty Lancaster. Momenteel is JOOP! Het heeft vertegenwoordigingen in meer dan 30 landen en heeft een consistente merkidentiteit. Door zijn duidelijke marktpositionering en de hoge populariteit van het merk JOOP! is het vandaag de dag nog steeds een van de meest bekende designmerken van Duitse oorsprong in de luxegoederensector. Qiaopu! Biedt een 360-graden levensstijl voor zelfverzekerde en individuele vrouwen en mannen met een hoge affiniteit voor mode en design. Alle producten staan voor hoge kwaliteit, uitstekend design en waar voor uw geld. Het merk biedt glamour en sexy aan haar klanten. Kenmerken van JOOP! Stijl is de perfecte combinatie van soevereiniteit en authenticiteit - altijd met het unieke handschrift van JOOP!: Hoge aandacht voor detail! Qiaopu! Het combineert charme en vrije tijd, sexy en sport, en biedt altijd interessante mogelijkheden, waarbij verschillende levenshoudingen worden gecombineerd met moderne combinaties.

KARL LAGERFELD

Het merk KARL LAGERFELD erft de iconische visie en designesthetiek van de oprichter Karl Lagerfeld en bevat een moderne en toekomstgerichte geest. Het merk viert zijn grote erfenis en integreert zijn passie, intuïtie en eindeloze creativiteit in de kern van zijn DNA. De iconische KARL LAGERFELD-esthetiek combineert Parijse klassiekers met rockmode-attitudes en op maat gemaakte stijlen. Het direct beschikbare en gewilde productportfolio omvat confectiekleding voor dames, heren en kinderen, evenals tassen, kleine lederwaren, brillen, schoenen, parfums en kaarsen. Gedreven door consumentenparticipatie, omvat de meeslepende winkelervaring van KARL LAGERFELD meer dan 200 merkwinkels over de hele wereld, met grote locaties in Parijs, Londen, München, Moskou, Dubai en Shanghai. Het merk verbindt zich verder met de consument via een hoogwaardig groothandelsdistributienetwerk in Europa, het Midden-Oosten en Azië. De wereldwijde flagshipstores van KARL.COM bestrijken 96 landen.

Kate Spade

Sinds de lancering van zes essentiële handtascollecties in 1993, heeft Kate Spade New York altijd een optimistische vrouwelijkheid vertegenwoordigd. Tegenwoordig is het merk een wereldwijd lifestyle- en modemerk dat handtassen, confectiekleding, sieraden, schoenen, geschenken en meer aanbiedt. Elegante, ontspannen, doordachte details en modern, verfijnd kleurgebruik - Kate Spade New York's grondbeginselen definiëren een unieke stijl die synoniem staat voor vreugde. Onder de visie van creatief directeur Nicola Glass blijft het merk hulde brengen aan zelfverzekerde vrouwen met een jeugdige geest.

Kennel & Schmenger

In 1918 werd het merk Kennel & Schmenger opgericht. Het eerste doel is om een meesterwerk van luxe schoenen te creëren. De sleutelwoorden zijn kwaliteit, comfort en originaliteit. Vandaag de dag blijft Kennel & Schmenger trouw aan zijn creatieve doelen en waarden. Hoogwaardige materialen, nauwgezette Duitse productie en het meeste werk met de hand, het merk Kennel & Schmenger combineert alles om van zijn schoenen een uitstekend product te maken, elegant en "casual" comfortabel

Kenzo

Welkom in de stadsjungle! In 1970 installeerde Kenzo Takada een jungle in de Galerie Vivienne in het centrum van Parijs. Met zijn kleurrijke prints en vrijheidsverklaringen brak Kenzo respectloos de regels en schudde hij de moderichtlijnen van die tijd door elkaar. Met zijn rijke prints, levendige kleurencombinaties en culturele invloeden van over de hele wereld, zorgt Kenzo voor een prachtige en veelzijdige wereld waarin spontaniteit een dominante positie inneemt.

Kids Around

In Kids around vind je kinderkleding van bekende merken van newborn tot tiener, zoals Kenzo, Givenchy, Billieblush, Billybandit, BOSS, Carrément Beau, Chloé, DKNY, Little Marc Jacobs, Timberland en Zadig & Voltaire.

Kipling

Het succesverhaal van Kipling begon in 1987 in het hart van de modehoofdstad Antwerpen (België), toen het een gegolfde nylon tas was. Door onze creativiteit en out-of-the-box denken te injecteren in de ontwikkeling van doordachte ontwerpen die casual en cool zijn, zijn Kipling-producten ontworpen om mobiliteit te inspireren en je in staat te stellen te leven. Als tassenmerk staat Kipling voor een positieve kijk op het leven, een ontspannen houding, een geest van vrijheid en tolerantie. Tegenwoordig zijn de beroemde tassen en accessoires van Kipling verkrijgbaar in 436 winkels in 80 landen over de hele wereld en in meer dan 7.500 winkels.

L'OCCITANE

L'OCCITANE werd geboren in 1976 toen de oprichter Olivier Baussan essentiële oliën begon te distilleren en deze te verkopen op zijn geliefde Provence-land. Gebouwd op sterke principes en waargebeurde verhalen, is het merk (veel!) gegroeid, maar de filosofie is altijd hetzelfde gebleven. De natuur is erg belangrijk. Mensen zijn belangrijk. Daarom heeft L'Occitane zes duidelijke verplichtingen die gericht zijn op het beschermen van onze kostbare planeet en het respecteren van de mensheid: het respecteren van de biodiversiteit, het ondersteunen van producenten, het verminderen van afval, het versterken van vrouwen, het zorgen voor zicht en het vieren van handwerk.

L'Oréal

Dit is een zinvolle bezigheid omdat iedereen hierdoor zijn persoonlijkheid kan uiten, vertrouwen kan winnen en zijn hart kan openen voor anderen. De missie van L'Oréal is om alle vrouwen en mannen over de hele wereld te voorzien van de beste cosmetische innovaties op het gebied van kwaliteit, werkzaamheid en veiligheid. Het streeft dit doel na door te voldoen aan de oneindige verscheidenheid aan schoonheidsbehoeften en -wensen over de hele wereld tegen de beste prijs.

La Martina

La Martina is een merk dat technische uitrusting en hoogwaardige lifestyle-producten levert voor polosporten. Het werd in 1985 in Argentinië opgericht en is nu een van de marktleiders in de vrijetijdssector. De stijl van La Martina is geïnspireerd op het internationale leven van internationale polospelers. Ze veranderen voortdurend, dus absorberen ze de cultuur en tradities van elk land dat ze hebben bezocht om een ​​stijl te creëren die uniek is voor hen. De serie biedt meer formele en elegante artikelen, evenals vrijetijds- en sportartikelen, evenals lederwaren voor heren en dames.

La Perla

La Perla werd in 1954 opgericht door de getalenteerde korsetfabrikant Ada Masotti en is uitgegroeid tot een ondergoed- en strandkledingmerk, synoniem voor de beste Italiaanse luxegoederen en design. De traditie van vakmanschap, het begrip van het vrouwelijk lichaam, de fusie van innovatie en traditie, en een sterke Italiaanse identiteit zijn de fundamentele waarden van het La Perla-universum. Het bedrijf biedt een scala aan collecties, van ondergoed tot nachtkleding en strandkleding. De collectie bestaat uit exclusieve kleding, die niet alleen bij privégelegenheden gedragen kan worden, maar ook als uitgangspunt voor jassenstyling.

Lacoste

Lacoste is een lifestyle-merk dat is ontstaan ​​uit de creativiteit van tenniskampioen René Lacoste. Hij creëerde het eerste poloshirt ooit. Het was oorspronkelijk ontworpen voor zichzelf en zijn vrienden. Het is ontspannen en elegant binnen en buiten de tennisbaan. Aan het eind van de jaren twintig, toen hij meervoudig Grand Slam-tenniskampioen was, borduurde René Lacoste, door de media de bijnaam Alligator genoemd, een krokodil op het colbert dat hij op het veld droeg en gebruikte het vervolgens als het embleem van zijn beroemde poloshirt . Tegenwoordig staat Lacoste bekend om zijn iconische poloshirts, die voor elk seizoen in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn, maar een ruimer aanbod aan kleding en accessoires voor heren, dames en kinderen.

Lauren (Ralph Lauren)

Lauren transformeerde de exquise luxe van Ralph Lauren dameskleding in betaalbare kledingkasten die geschikt zijn voor alle gelegenheden. Van tijdloze benodigdheden met speciale decoraties tot gepolijste stijlen met een chique, moderne geest, Lauren handhaaft een elegante en vrouwelijke traditie terwijl ze een sterk seizoensmodestatement maakt.

Le Creuset

Le Creuset begon in 1925 met de productie van de eerste partij geëmailleerde gietijzeren potten in de gieterij in Fresnoy le Grand, Frankrijk. Het is op deze basis dat Le Creuset zijn wereldberoemde gietijzer blijft produceren. Al bijna 100 jaar maakt Le Creuset gebruik van handgemaakte technieken en het originele vakmanschap van smeden en gieten bij de vervaardiging van gietijzer.Innovatie staat nog steeds voorop bij het succes van Le Creuset. Deze aandacht voor het erfgoed is ook een kenmerk van het ontwerp. Volcanic Orange Le Creuset Casserole is nog steeds een teken van uitstekende kwaliteit en stijlvol design en voldoet niet alleen aan de strenge normen van professionele chef-koks over de hele wereld, maar ook aan de hoogste normen voor mensen die graag thuis eten bereiden; keer op keer. Terwijl het zeer traditionele producten maakt, heeft Le Creuset altijd een voortrekkersrol gespeeld op het gebied van kooktechnologie en producten geproduceerd die geschikt zijn voor veranderingen in kookstijlen en ontwikkelingsmethoden. De potten, pannen of borden van Le Creuset zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en kleuren, of het nu gaat om gietijzer, drielaags roestvrij staal, getemperde pan met antiaanbaklaag of aardewerk, ze kunnen aan al uw kookbehoeften voldoen. Deze geweldige kook-, voorbereidings- en servicekeukenaccessoires zijn de perfecte aanvulling op elk modern of traditioneel huis.

LEE WRANGLER

LEE: Dit is Lee, een authentiek Amerikaans denimmerk. We zijn opgericht in Kansas in 1889. We zijn geobsedeerd door vakmanschap, kwaliteit en pasvorm, en de beste selectie van stoffen. We weten hoe we de perfecte jeans moeten creëren. Met onze sterke werkkledingtraditie zijn we de trotse uitvinder van slim-fit spijkerjacks, de eerste jeans met ritssluiting en meer iconische kledingstukken die we aanpassen en aanpassen aan de moderne tijd. WRANGLER: Er zijn jeansmerken. Dan is er nog de Wrangler. Gekleed door cowboys, rebellen en rocksterren. We zijn 70 jaar oud nadat we door jou zijn gedragen, en we gaan nog steeds door. Geloofwaardig. anders. De regels breken, het ziet er geweldig uit. Een echt iconisch Amerikaans merk. Achter elk hemd, elke geborduurde met denim beklede billen blijft ons iconische verhaal zich ontvouwen. Nu aan jou.

Levi's

Vanaf nu klassiek. De jeans die aan je enige behoefte voldoet! Sinds onze uitvinding in 1873 is Levi's® Jean een leeg canvas voor zelfexpressie. Altijd origineel. Vandaag de dag blijft Levi's® zich ontwikkelen door niet-aflatende innovatie. Bezoek nu de Levi's® winkel om je favoriete nieuwe Levi's® schoenen te kopen tegen een speciale kortingsprijs. Geef uitdrukking aan je persoonlijke stijl en laat de wereld zien hoe je leeft in Levi's®.

Liebeskind

Een vleugje stedelijk Berlijn. Liebeskind Berlin is een van de beroemdste ontwerpers van schoenen en accessoires in Berlijn. Focus op retrostijl met avant-garde en moderne stijlen, gemaakt met materialen van de hoogste kwaliteit met de nieuwste kleuren en texturen.

Liu Jo

Liu Jo is het resultaat van een pragmatische en concrete ondernemersvisie. Het werd opgericht in 1995 dankzij de intuïtie en creativiteit van Marco Marchi. De wortels liggen in Carpi en Italiaanse expertise: een erfenis van ervaring en stijl, seizoen na seizoen met originele kleding en accessoires Update om de empowerment van vrouwen op een levendige en charmante manier te vieren. Het creatieve concept van Liu Qiao belichaamt de visie van vrouwelijkheid. Dit is niet alleen een esthetisch statement, maar een diepere en meer intieme verkenning van de kracht, persoonlijkheid en unieke en instinctieve schoonheid van elke vrouw, met een delicate en charmante stijl. Druk jezelf uit en altijd openstaan voor individuen. De creaties van Liu Jo zijn modern en opwindend en worden gekenmerkt door een charmante stijl en Italiaanse durf, die vrouwen uitnodigt om kleding op een vrije en verleidelijke manier te mixen en interpreteren om hun persoonlijkheid en lichaam uit te drukken. De stijl is duidelijk en uniek en wordt ondersteund door onderzoek dat de selectie van de beste materialen combineert met een zorgvuldige studie van details om functionele en hoogwaardige producten te leveren die geschikt zijn voor verschillende gelegenheden. De multimerkenstrategie kan de algehele look van kleding tot schoenen en accessoires bepalen.Liu Qiao is nu aanwezig in 50 landen en 3 verschillende continenten - Europa, Afrika en Azië - dankzij een distributienetwerk van meer dan 400 afzonderlijke merken wereldwijd. van meer dan 5.000 multimerken- en speciaalzaken.

Lloyd Shoes

Hoogwaardige materialen en zorgvuldige aandacht voor pasvorm hebben van dit al lang bestaande Duitse merk een favoriet gemaakt in meer dan 40 landen over de hele wereld. De damescollectie omvat pumps, flats en sandalen die geschikt zijn voor het werk, terwijl mannen een verscheidenheid aan geklede schoenen en loafers hebben om uit te kiezen.

Longchamp

Het Franse luxehuis Longchamp werd in 1948 opgericht door Jean Cassegrain in Parijs en is nog steeds eigendom van en wordt geëxploiteerd door de familie Cassegrain. De tassen, handtassen en accessoires van Longchamp zijn wereldberoemd om hun voortreffelijke vakmanschap en kwaliteit en zijn nu uitgebreid tot schoenen en confectiecollecties. Longchamp is een internationaal merk dat al tientallen jaren momentum en vitaliteit heeft behouden. Het belichaamt de Franse stijl, frisse en inspirerende creativiteit en deelt het actieve leven van vrouwen over de hele wereld die elke dag van het luxe leven genieten. Verfrissende reclamecampagnes en spannende samenwerkingen met kunstenaars onderstrepen de eigentijdse en soms speelse geest van Longchamp, met meer dan 275 exclusieve boetieks wereldwijd.

Longines

Het merk Longines wordt geleverd door de professionele horlogeboetiek Hour Passion, die enkele van de meest opwindende en wereldberoemde merken van Zwitserse makelij in de Swatch Group aanbiedt. Sinds 1832 is Longines gevestigd in St. Ymir, Zwitserland. Haar expertise op het gebied van horloges weerspiegelt een sterke toewijding aan traditie, elegantie en prestaties. Longines heeft generaties lang ervaring als officiële tijdwaarnemer van de Wereldkampioenschappen en partner van de International Sports Federation. Longines staat bekend om zijn elegante uurwerken en is lid van Swatch Group Ltd., 's werelds toonaangevende fabrikant van horlogeproducten. Het merk wordt gekenmerkt door een gevleugelde zandloper en heeft vestigingen in meer dan 140 landen.

Maje Judith Milgrom

Het belangrijkste is dat Maje het familieverhaal is van Judith Milgrom. Het merk werd in 1998 in Parijs opgericht en biedt een gedurfde, moderne en stedelijke stijl. De eerste winkel van het merk werd geopend in het 6e arrondissement van Parijs op de linkeroever van de Seine en heeft momenteel 448 verkooppunten in 37 landen. Maje heeft in de loop der jaren met succes een breed assortiment kleding ontwikkeld, van confectiekleding tot accessoires, en heeft zich met succes gevestigd als een toonaangevend luxemerk binnen handbereik. Het merk is gebaseerd op trendsettende en klassieke enkelvoudige producten, met subtiele details en twists, met een absoluut vrouwelijk silhouet, ingetogen en charmant.

MAMMUT

MAMMUT is een Zwitsers bedrijf dat zich sinds 1862 toelegt op bergsporten. Het merk wordt gedreven door continue innovatie. Deze producten staan bekend om hun superieure kwaliteit, functionaliteit en veiligheid. MAMMUT belichaamt Zwitserse technologie en perfectie. Klanten zijn all-weather klimmers en klimmers die onze passie en fascinatie voor bergen en rotsen over de hele wereld delen.

Marc Cain

Marc Cain combineert casual design met hoogwaardige stoffen om elegantie te creëren. Jong, fris, energiek en altijd met de trend mee, elk seizoen brengt Marc Cain een serie uit gebaseerd op de hoofdtrend van het seizoen. Gebruik stijlen die geschikt zijn voor op kantoor of in het weekend en geniet tot 70% korting bij een bezoek aan Marc Cain-winkels.

Marc Cain

Marc Cain combineert casual design met hoogwaardige stoffen om elegantie te creëren. Jong, fris, energiek en altijd met de trend mee, elk seizoen brengt Marc Cain een serie uit gebaseerd op de hoofdtrend van het seizoen. Gebruik stijlen die geschikt zijn voor op kantoor of in het weekend en geniet tot 70% korting bij een bezoek aan Marc Cain-winkels.

Marc O'Polo

Het Zweedse merk Marc O'Polo biedt luxe vrijetijdskleding gemaakt van natuurlijke materialen met een uitstekend comfort. De strakke lijnen zijn slim gecombineerd met felle kleuren of prachtige bloemenpatronen om een ​​ontspannen stedelijke stijl te creëren die nooit uit de mode zal raken. Sinds de jaren negentig ontwerpt Marc O'Polo kleding, brillen, ondergoed en schoenen. Sinds 1998 houdt het merk zich ook bezig met kindermode, hiervoor creëerde ze een typische Marc O'Polo-route.

Marlies Dekkers

In 1993 richtte Marlies Dekkers zijn eigen ondergoedmerk Undressed op. Gedreven door haar vele creatieve ideeën, ontwierp ze haar eigen ondergoedserie volgens haar levensvisie, met als doel het zelfvertrouwen van vrouwen te vergroten.

MARVELIS

Het merk MARVELIS combineert superieure kwaliteit met hoge modenormen voor overhemden, poloshirts en breigoed. MARVELIS-overhemden hebben de kenmerken van nauwsluitend, modern en comfortabel maatwerk, kraagtype en verschillende armlengtes, evenals talloze kleuren en design-pasvorm. Een bijzonder kenmerk vormde het ijzeren overhemd. Het is het perfecte exemplaar om te vinden. MARVELIS biedt ook bijpassende stropdassen en broeken en accessoires. In de winkel zijn verschillende MARVELIS te vinden.

Michael Kors

Michael Kors is een wereldberoemde, bekroonde ontwerper van luxe accessoires en confectiekleding. Zijn gelijknamige bedrijf werd opgericht in 1981 en heeft een invloedrijke wereldwijde invloed, met meer dan 500 winkels in meer dan 85 landen/regio's en groothandelsdistributie naar 's werelds beste warenhuizen. Het merk produceert momenteel een reeks producten onder de iconische Michael Kors-serie en het MICHAEL Michael Kors-merk. Deze producten omvatten accessoires, schoenen, horloges, sieraden, confectiekleding voor heren en dames, badkleding, brillen en een volledig assortiment parfumproducten. Met aangeboren charme biedt Michael Kors een luxueuze levensstijl voor de perfecte jet, zowel verfijnd als toegeeflijk, iconisch en modern.

Moncler

Actief zijn betekent niet noodzakelijkerwijs concessies doen aan je dresscode. Het Moncler donsjack is uw ideale keuze om de strenge kou te weerstaan, terwijl het ook alle kenmerken van high-end mode heeft. Ontworpen door Renè Ramillon - hij ontwierp eerder outdoorkleding en is gespecialiseerd in bergkleding - Moncler's heren- en damesjassen, schoenen, kleding en zonnebrillen zijn nu wereldberoemd vanwege hun comfort en stijl.

Montblanc

Montblanc, geleid door de pioniersgeest sinds 1906, zorgde voor een revolutie in de schrijfcultuur met baanbrekende innovaties. Vandaag de dag blijft het merk grenzen verleggen en uitingen van voortreffelijk vakmanschap ontwikkelen in elk van zijn productcategorieën: het toppunt van luxe schrijfinstrumenten, horloges, lederwaren, accessoires, parfums en brillen. Bij elke innovatie biedt Montblanc nieuwe functies en baanbrekende ontwerpen, deze ontwerpen zijn vol van de voortreffelijke traditie van het merk en zijn gemaakt volgens de hoogste normen door de vaardigheden van de ambachtslieden van elke fabrikant, of het nu een schrijfinstrument is in Hamburg, Duitsland , Of de Zwitserse Jura- en Villeret-klokken van Le Locle of Florence, de lederwaren van Italië. Het iconische icoon van Montblanc weerspiegelt zijn voortdurende missie om partners voor het leven te creëren met de meest baanbrekende concepten, en is het ultieme kenmerk geworden van prestaties, innovatie, kwaliteit en stijlexpressie. De oorsprong van Montblanc is diep geworteld in de cultuur van het handschrift.Het blijft zijn culturele verplichtingen over de hele wereld promoten en creëert een breed scala aan initiatieven om kunst en cultuur in meerdere vormen te promoten, terwijl het hulde brengt aan moderne mecenassen die vooruitgang ondersteunen. Artsen.

Mulberry

Mulberry werd in 1971 in Somerset, Engeland opgericht door de jonge Britse ondernemer Roger Saul. Mulberry is een iconisch Brits modemerk met een designstudio in Londen onder leiding van creatief directeur Johnny Coca. Mulberry heeft een diepe leertraditie en creëert modieuze en praktische producten voor het moderne leven. Mulberry was oorspronkelijk een familiebedrijf en is nu een wereldwijd merk geworden, met 122 winkels en digitale flagshipstore mulberry.com over de hele wereld. Mulberry bezit twee fabrieken in Somerset en is de grootste fabrikant van luxe lederwaren in het Verenigd Koninkrijk.

MUSTANG

Mustang, opgericht in 1932, is een traditioneel denimmerk dat unieke stoffen en afwerkingen gebruikt om verschillende stijlen heren- en damesjeans te bieden. In 1932 werd de eerste buiten de Verenigde Staten geproduceerde spijkerbroek geproduceerd in een kleine kledingfabriek genaamd L. Hermann in Kunzelsau. Tegenwoordig heet hetzelfde familiebedrijf MUSTANG, een van de toonaangevende jeansmerken in Europa. Sinds de oprichting heeft het bedrijf niet alleen een groot aantal materialen tot jeans verwerkt, het is ook een bron van materiaal geweest voor veel verhalen. Het verhaal van ongelooflijke ruiltransacties en grote transacties. Het verhaal van het bestellen van 300 spijkerbroeken voor het eerst in de geschiedenis en maar liefst 23.000 spijkerbroeken per dag.

Möve

Möve is al tientallen jaren een vertrouwde fabrikant van exclusieve badstofproducten "Made in Germany". Deze traditionele badstoffabrikant heeft zich met zijn uitgebreide designer "Bath & Bed"-productlijn gevestigd als een internationaal lifestyle-merk voor high-end klanten. Sinds de oprichting in 1927 produceert dit familiebedrijf hoogwaardige, duurzame badstofproducten in zijn Duitse productiebasis. De themacollectie van het merk combineert traditie, kwaliteit en modern design, evenals innovatief gebruik van stoffen. Naast zachte producten zoals handdoeken, badjassen en lakens, biedt möve ook een breed assortiment bijpassende woon- en badkameraccessoires.

Napapijri

Napapijri werd geboren in de schaduw van de Mont Blanc, de hoogste berg van Europa in 1987. Italiaanse reisbagagefabrikanten combineren innovatieve materialen met veel aandacht voor stijlen om outdoorkleding een nieuwe betekenis te geven. In de veiligheid van het verleden zijn we optimistisch over de toekomst en kijken we uit naar het ontsluiten van nieuwe mogelijkheden, nieuwe vormen en technologieën.

New Balance

New Balance® is een wereldleider in sportschoeisel en sportkleding. New Balance heeft sinds 1906 haar hoofdkantoor in Boston, Massachusetts, en streeft voortdurend naar continue verbetering. Alles is voor atleten - van professionals tot amateurs - om hun persoonlijk record te verbeteren. New Balance is van mening dat een betere pasvorm betere prestaties betekent, en daarom zijn ze toegewijd aan het leveren van producten in verschillende maten en breedtes - van hardlopen tot training tot lifestyle.

Nike

Nike-fabriekswinkels bieden hoogwaardige Nike-producten om waardevolle consumenten te bedienen. In de Nike-fabriekswinkel kunnen consumenten een hoogwaardige winkelomgeving ervaren die atleten van alle leeftijden bedient. In het voorjaar van 1972 introduceerden Phil Knight en Bill Bowerman de eerste Nike schoenen met de iconische Swoosh. In de afgelopen decennia is Nike een wereldleider geworden op het gebied van hoogwaardige sportkleding, schoenen en uitrusting. Het is niet zomaar een label, maar een mentaliteit die wordt gedeeld door miljoenen atleten over de hele wereld. Oorspronkelijk een kleine schoenendistributeur met het hoofdkantoor in de Verenigde Staten, is het nu uitgegroeid tot een wereldwijde marketeer met innovatieve sportprestatieproducten die ongeëvenaard zijn in de wereld. De ultieme missie van Nike is om elke atleet* ter wereld inspiratie en innovatie te brengen. " *Als je een lichaam hebt, ben je een atleet. "-Bill Bowerman

NIKKIE NIK&NIK

NIKKIE schokte de Europese modewereld met zijn vrouwelijke, sexy, elegante en coole design. Het merk is in 2011 opgericht door de Nederlandse celebrity Nikkie Plessen en is een van de snelst groeiende modemerken van Nederland. Met haar luxe modecollectie biedt NIKKIE moderne vrouwen kledingoplossingen voor verschillende gelegenheden van dag tot nacht. De kracht van het merk ligt in het leveren van hoogwaardige ontwerpen en luxueuze materialen tegen betaalbare prijzen, gecombineerd met een reeks modieuze accessoires en elegante silhouetten, waardoor NIKKIE de kloof tussen high-end en high-street modemerken kan vullen. Deze series worden persoonlijk verkocht door NIKKIE, je kunt de hele garderobe gemakkelijk matchen om een tijdloze NIKKIE-stijl te creëren. NIK&NIK (Amsterdam Style) is een Nederlands kindermodemerk. Het merk heeft een complete collectie jongens en meisjes, inclusief schoenen en accessoires. Eigenaresse en ontwerpster Nikkie Plessen lanceerde in 2015 de eerste NIK&NIK jongens- en meisjescollectie. Kinderen zijn eigenwijs, nieuwsgierig en hebben al op zeer jonge leeftijd een uitgesproken smaak. Ze kunnen verschillende verschijningsvormen creëren door oneindige combinaties in de NIK&NIK serie. Klassiek en basic, een combinatie van een sterk statement en een avant-garde touch. Sport en street, basic en avant-garde, aangevuld met speelse prints. Combineer jeans met stoere truien van school en nette colberts voor feestelijke gelegenheden. NIK&NIK geeft kinderen antwoord voor elke gelegenheid, van schooldag tot weekend. Een verzameling van groeiende glimpen!

O bag

Kleurrijke personaliseerbare handtassen, schoudertassen en strandtassen. O bag is een unieke, moderne en aanpasbare handtas van Italiaans design. O bag is stijlvol, lichtgewicht en waterdicht. Mix en match kleuren en accessoires om O-tassen aan te passen aan stijl, kleding, behoeften en smaak. De O bag is verkrijgbaar in verschillende felle, donkere en pastelkleuren. Er is een verscheidenheid aan verwisselbare O-tashandvatten beschikbaar, gemaakt van echt leer, kunstleer en touw. Versier je O-tas met een interne canvas tas met ritssluiting, wol en katoen.

O'Neill

O'Neill is het eerste merk voor surfen, skiën en lifestyle in Californië, opgericht in 1952. In die tijd vond een jonge man genaamd Jack O'Neill het duikpak uit met zijn onstuitbare passie voor surfen. Vecht tegen de natuur. Hij "wil gewoon langer surfen." De oorspronkelijke visie van Jack was om functionele en innovatieve skateboardproducten te produceren, wat nog steeds de kern vormt van alles wat het bedrijf doet. Zelfs vandaag de dag zijn onze collecties casual, swimwear en beachwear nog steeds geïnspireerd door onze liefde voor de oceaan. Onze zwem- en sportserie heeft een unieke pasvorm, technische eigenschappen en gemengde stoffen, waardoor je gemakkelijk van het strand naar de stad en overal daartussenin reist. Onze O'Neill Blue-serie is een beweging voor verantwoordelijkheid voor het milieu. We zetten ons in om blauw te bereiken door duurzame materialen te gebruiken die de oceaan beschermen. Doe mee met onze oceaanmissie

Oakley

De innovatieve sportbrillen van Oakley zijn wereldberoemd vanwege hun hightech ontwerp en voortdurende onderzoek en ontwikkeling. Het merk produceert ook horloges, brillen, schoenen, kleding en andere accessoires.

OLYMP

Het productassortiment omvat verschillende overhemdenseries, zoals de strijk- en kreukvrije businesshemdenserie OLYMP Luxor, die van 100% katoen is gemaakt en in comfort- en moderne uitvoeringen op maat verkrijgbaar is, of de nieuwste OLYMP Level voor een aantrekkelijke prijs Lever vijf soorten nauwsluitende stijlen met verschillende mouwlengtes. Nieuw: De Olympic Six Super Slim, een zeer smal toelopende businessoverhemd, geschikt voor dunne en slanke mannen. Daarnaast maken perfect op elkaar afgestemde stropdassen van puur zijde, hoogwaardige breigoedseries, gemakkelijk te onderhouden casual overhemden en poloshirts, riemen en manchetknopen en andere accessoires deel uit van de serie. Vriendelijk en professioneel opgeleid personeel zorgt ervoor dat klanten deskundig advies krijgen over mode en stijl.

ONLY

In 1995 werd het Deense modemerk ONLY opgericht. In de afgelopen 15 jaar is het uitgegroeid tot een modieus en bekend jeansmerk voor jonge vrouwen. Elke ONLY-serie is gedenimiseerd. Dit betekent niet dat elk product in de serie gemaakt is van denimstof, maar dat elk product perfect te combineren is met jeans en de ziel van denim in zich heeft. Het doel van ONLY is om het saaie en eentonige dagelijkse leven te transformeren in een kleurrijk, creatief en schitterend leven. Elk ONLY-kledingstuk heeft een uniek ONLY-gevoel, dus het weerspiegelt de identiteit van het merk: ONLY koket, urban, gewaagd, uniek en authentiek.

Pandora

Je momenten zijn kostbaar... In deze geest ontwerpt het Deense sieradenmerk Pandora glanzende edelstenen voor vrouwen om hun stijl te tonen en korte gelukkige momenten vast te leggen met persoonlijke sieraden, waardoor ze voor altijd onvergetelijk worden. Het concept ondersteund door het merk PANDORA. PANDORA werd in 1982 opgericht in Kopenhagen, Denemarken om handgemaakte moderne sieraden te ontwerpen.

Patrizia Pepe

Patrizia Pepe combineert met succes alledaagse bruikbaarheid met de elegantie die het meest speciale moment waardig is... Allereerst dankzij het primitieve minimalisme van structuur en vorm en de nauwgezette zorg voor elk detail. De belichaming van een stijl, elke beweging is gericht op het versterken van de vrouwelijke harmonie van vrouwen, het tonen van sexy, beslissende en wilde vrouwelijkheid.

Paul&Shark

Het luxe sportkledingmerk Paul&Shark, geproduceerd en gedistribueerd door Dama S.p.A, werd in 1976 opgericht door ondernemers die sinds 1921 in de textielindustrie actief zijn. Het merk is wereldberoemd om zijn iconische haaienlogo en biedt algemene stylingcollecties voor mannen, vrouwen en kinderen, evenals verschillende capsulecollecties geïnspireerd door de liefde voor de zee en avontuur. Paul&Shark heeft meer dan 250 merkwinkels in 73 landen/regio's en is gevestigd in 's werelds meest luxe winkeldistricten, zoals Montenapoleone Avenue in Milaan, Faubourg St. Honoré in Parijs, Madison Avenue in New York en Beverly Hills in Nanjing. Shanghai's Road en Hong Kong's Canton Road.

Pepe Jeans

Ontstaan in de meest modieuze kledingmarkt in Londen-Portobello-Pepe Jeans is een merk dat in de jaren 70 sensationeel werd door de macht van de mensen over de hele wereld. Hoewel Pepe Jeans wereldwijd verkoopt, blijft het trouw aan zijn missie van de eerste marktkraam: het creëren van directioneel denim dat grenzen verlegt. Supermodellen en beroemdheden van Kate Moss tot Cristiano Ronaldo (Cristiano Ronaldo) modelleren hun serie, en de creatieve medewerkers zijn onder meer kunstenaar Andy Warhol.

Peuterey

Peuterey werd opgericht in 2002 en is het vlaggenschip van de Peuterey Group. Design, innovatie en kwaliteit zijn de kenmerken van dit bedrijf, dat bekend staat om zijn elegante en ontspannen stijl, vertegenwoordigd door moderne "luxury casual wear"-producten. De merknaam is geïnspireerd op een van de meest charmante bergkammen van de Mont Blanc. De drie rode stippen geven grafisch de piek weer, een metafoor voor de plaats waar de aarde en de lucht elkaar ontmoeten, en de hoogte en verticale ruimte zijn versmolten met het materiaal. Peuterey is een uitdrukking van een levendige levensstijl, in de context van de bruisende stad en het natuurlijke landschap, tijdens internationale zakenreizen of rustige vakanties. Dit is een informele maar onberispelijke code, samengesteld uit geruststellende lijnen en aandacht voor detail. Een wereld die begon met jassen - de iconische kleding van het bedrijf - is uitgegroeid tot een veelzijdige, praktische en sobere wereld.

Philipp Plein

Op Philipp Plein vind je topmode, allemaal met een vleugje "rockstar". Zijn luxueuze en opvallende collecties voor mannen en vrouwen zijn musthaves voor designbewuste jonge trendsetters.

Pollini

Pollini werd in 1953 opgericht in San Mauro Pascoli, een klein stadje in Emilia Romagna. In de loop van de tijd is dit gebied een echt schoenengebied geworden dankzij lokale vakmensen. In de loop der jaren is het merk van Pollini blijven groeien en ontwikkelen. In 2001 werd het merk overgenomen door de bekende luxemerkengroep Aeffe.

Polo Ralph Lauren

Bezoek voortaan onze nieuwe winkel van Polo Ralph Lauren. Vind alle merken en collecties voor mannen, vrouwen en kinderen onder één dak.

Porsche Design

Porsche Design staat voor luxe en innovatie. De herencollectie omvat alles van hardloopschoenen tot zonnebrillen en golfclubs - alle producten gebruiken de nieuwste materialen en ontwerpen om de beste prestaties te leveren.

Prada

Sinds 1913 bestaan Prada's compromisloze kwaliteit en inspirerende ideeën voor continue innovatie. Het vinden van zeldzame en kostbare materialen en complexe fabricagetechnieken maken deel uit van de unieke identiteit van Prada, die al vele jaren wordt behouden en ontwikkeld. De winkel in de outlet toont een reeks Prada-artikelen, waaronder confectiekleding, schoenen, handtassen, lederwaren, accessoires, brillen en parfumcollecties

Protest

Een designgedreven board-mounted merk uit Nederland. We maken mooie functionele kleding en helpen iedereen de obstakels tussen hen en het bord te overwinnen. Onze missie is om iedereen zoveel mogelijk toe te laten tot de raad van bestuur. Ons doel is om zoveel mogelijk plezier te hebben in wat we doen. Ons motto is: "Ga er uit protest."

PUMA

PUMA is een van 's werelds toonaangevende sportmerken, die schoenen, kleding en accessoires ontwerpt, ontwikkelt, verkoopt en op de markt brengt. PUMA heeft al 65 jaar een geschiedenis in het ontwerpen van snelle producten voor de snelste atleten ter wereld. PUMA biedt lifestyle-producten in prestatie- en sportstijl in categorieën zoals voetbal, hardlopen en training, golf en motorsport. Het heeft spannende samenwerkingen aangegaan met bekende designmerken om innovatieve en snelle ontwerpen naar de sportwereld te brengen. De PUMA Group is eigenaar van de merken PUMA, Cobra Golf en Dobotex. Het bedrijf distribueert zijn producten in meer dan 120 landen, heeft wereldwijd meer dan 11.000 werknemers en heeft zijn hoofdkantoor in Herzogenaurach, Duitsland.

Rado

Rado staat bekend als een meester in materialen omdat het de traditionele horloge-industrie volledig heeft veranderd en de ontwikkeling van de industrie heeft geleid door hightech keramiek, ultralichte hightech keramiek, kleurrijke hightech keramiek en Ceramos in zijn ontwerp te introduceren. geleide collecties. Als een bekroonde ontwerper en bekroonde internationale onderscheidingen, wordt hij tegenwoordig beschouwd als de meest vooruitstrevende ontwerper in de horloge-industrie.Rado is altijd een pionier en leider geweest, die normen stelde en de normen verhoogde.

Reiss

Reiss Ontworpen in Londen Sinds 1971 is Reiss uitgegroeid tot een door design geleide wereldwijde autoriteit op het gebied van dameskleding, herenkleding en accessoires. Met een sterke toewijding aan het leveren van innovatieve en originele producten, combineert het een uitstekend ontwerp, kwaliteit en waarde, waaronder traditionele stijlen, dag- en nachtkleding en occasionele dressing. Als een trouwe supporter van de Britse mode, al bijna 50 jaar, kijken we terug naar het verleden en geven we nieuwe informatie voor onze 20-jarige lente- en zomercollectie. Het is tijd om nieuwe dingen te omarmen. Een eerbetoon aan onze rijke tradities met een klinkende relevantie, stijlvolle iconische stijlen zullen volgend seizoen worden bijgewerkt met een moderne kijk op blijvende Britse elegantie.

Roberto Cavalli

Roberto Cavalli staat synoniem voor vreugde en optimisme, charme en succes, luxe en schoonheid. Zijn wereld is onconventioneel, vrij, sensueel en altijd sexy. Roberto Cavalli ziet mode als een complete beleving. De stijl die hij voorstelde is niet alleen een manier van kleden, maar een manier van zijn: een manier van leven. Zijn droom is ongrijpbaar en zeer ambitieus. De verbeeldingskracht van Roberto Cavalli combineert respect voor traditioneel vakmanschap en een sterke bereidheid tot experimenteren. De ontwerper is wereldberoemd om zijn prints, die zijn liefde voor de natuur en ongebreidelde creativiteit uitstralen. Maar Roberto Cavalli is ook onvoorspelbaar: zijn stijl verandert voortdurend en zijn eindeloze zoektocht naar nieuwe oplossingen voor technologie en kunst. Zijn vermogen om de charme die in elke vrouw verborgen zit te begrijpen, naar voren te brengen en op te vallen is ongeëvenaard. De modecharme van Roberto Cavalli is meteen duidelijk: ze geven mensen een emotie. Madonna, Sharon Stone, Drew Berrymore, Demi Moore, Catherine Zeta-Jones, Jennifer Lopez, Gwyneth Paltrow, Beyonce, Charlize Grote sterren zoals Theron, Victoria Beckham en Kate Hudson zijn allemaal ambassadeurs van Cavalli's levensstijl vandaag.

s.Oliver

Sinds de oprichting in 1969 heeft s.Oliver zich ontwikkeld tot een organisatie in de Duitse mode-industrie. Het merk produceert verschillende stijlen voor mannen, vrouwen en kinderen, alle stijlen zijn gebaseerd op de geest van het bedrijf: echte mode bieden aan echte mensen. In Roermonds Designer Outlet vind je dames- en herencollecties.

Salamander

Salamander werd in 1904 opgericht door schoenmaker Jakob Sigle en leerhandelaar Max Levi, en in 1909 verspreidde het zich snel over het land, met 26 winkels in Duitsland. Door comfort en mode te combineren, creëerde het duo een internationaal populair merk en heeft het nu meer dan 240 winkels over de hele wereld. Nu produceert het bedrijf een verscheidenheid aan heren-, dames- en kinderschoenen, met stijlvolle ontwerpen en een breed scala aan toepassingen, geschikt voor kantoren, buiten of activiteiten. De collectie Salamander omvat ook accessoires zoals handtassen, riemen en portemonnees.

Salomon

Salomon werd in 1947 in de Franse Alpen geboren en zet zich in om de grenzen van de bergsport te verleggen door het creëren van innovatieve apparatuur, waardoor mensen kunnen spelen, vooruitgang kunnen boeken en zichzelf kunnen uitdagen in de buitenactiviteiten van hun keuze. Tegenwoordig wordt Solomon beschouwd als de wereldleider op het gebied van trailrunning en alpineskiën. Het bedrijf produceert ook uitrusting en kleding voor snowboarden, wandelen en bergbeklimmen als aanvulling op het volledige assortiment hardloop-, alpine- en langlaufproducten. De producten worden ontwikkeld in het Annecy Design Center van het bedrijf, waar ingenieurs, ontwerpers en atleten samenwerken om innovatieve oplossingen te creëren om de buitenervaring continu te verbeteren van degenen die de natuur als een enorme speeltuin zien.

Salvatore Ferragamo

Salvatore Ferragamo (Salvatore Ferragamo) opende in 1923 een schoenenwinkel in Hollywood, en haar klanten zijn onder meer supersterren als Marilyn Monroe en Gloria Swanson. Maar het was pas in 1927 dat Ferragamo terugkeerde naar Italië en zijn rijk begon. Het merk heeft wereldwijd succes geboekt, waaronder de beroemde rode hoge hakken gedragen door July Garland in "The Wizard of Oz", gemaakt door Ferragamo. Vandaag de dag zijn schoenen nog steeds de belangrijkste attractie van de Salvatore Ferragamo-productlijn, die ook luxe lederwaren en accessoires omvat.

Samsonite

Samsonite is een wereldleider op de bagagemarkt, die sinds 1910 voortdurend wordt bijgewerkt met revolutionaire reisoplossingen. Samsonite heeft altijd voorop gelopen op het gebied van onderzoek, ontwikkeling en innovatie, heeft een uitstekend niveau bereikt en heeft een reeks innovatieve resultaten gelanceerd met behulp van de meest geavanceerde technologie. Naast een breed scala aan reisproducten biedt Samsonite hem en haar ook modeaccessoires, zakelijke producten, vrijetijdsproducten voor kinderen... om reizigers steeds verder te vergezellen en steeds lichtere, praktische en duurzame oplossingen te bieden.

Sandro

Sandro richt zich op het creëren van vrouwelijke stedelijke draagbare kleding voor vrouwen en voortreffelijk maatwerk voor mannen. De artikelen zijn geliefd om hun relaxte stijl, waardoor het merk is uitgegroeid van een winkel in Parijs tot meer dan 202 boetieks wereldwijd. Het moeder- en zoonduo Evelyne en Ilan Chétrite vormen de kern van het merk, ontwerpen respectievelijk dames- en herencollecties en delen hun passie voor modieuze en verfijnde kleding. Hun stijl heeft beroemdheden als Alexa Chung gewonnen.

SCHIESSER

Duitslands grootste ondergoedfabrikant heeft meer dan 130 jaar productie-ervaring. Schiesser staat bekend om zijn hoge kwaliteit, comfort en functionaliteit en biedt alles van babypyjama's tot comfortabele pyjama's, evenals de beroemde damesondergoed- en herenondergoedseries.

Scotch & Soda viert de geest van vrijheid in Amsterdam. Oneindig optimistisch, het merk is geïnspireerd door de vrijheid van zijn thuisstad en pleit voor de kracht van individualiteit, authenticiteit en zelfexpressie om iets unieks te creëren - een houding die wordt weerspiegeld in het ontwerp. De serie heren-, dames- en kinderkleding verbindt gemakkelijk verwachting en onverwachtheid en herdefinieert alledaagse kleding: klassiek en modern, kleur en print, textuur en textuur vullen elkaar aan en brengen de originele esthetiek over. Gebaseerd op functionaliteit en altijd afgewerkt met verrassende details, biedt het prachtige ontwerp - van eclectische statements tot een schat aan essentials - een duurzame, moderne en veelzijdige garderobe-oplossing. In al haar productlijnen loopt de hoogwaardige denimcollectie, Amsterdams Blauw, die dezelfde filosofie heeft: elk seizoen gebruikt het creatieve wassingen, prints en stoffen (zoals Japanse selvedge, biologisch katoen en raw denim) om dagelijkse uniformen een nieuwe vorm te geven. Hoeksteen. Individuele schoenen en brillen belichamen de liefde voor detail van het merk, en hun tegenstrijdige kleuren, texturen en handgemaakte touch maken ze een uitstekende aanvulling op elke outfit.

Seidensticker

Het merk Seidensticker is geworteld in een solide geschiedenis van 100 jaar. Sinds de oprichtingsdatum Seidensticker is gerelateerd aan compromisloze en tijdloze stijl, aangedreven door drie motoren Innovatie, traditie en moderniteit. Seidensticker is een product van een familiebedrijf, verantwoordelijk voor de gehele procesketen—— Inclusief sociale en milieuaspecten. De iconische "Black Rose"-stempel van Seidensticker staat voor de ingenieuze combinatie van modern design en hoge kwaliteit Stoffen, compromisloos vakmanschap en perfecte pasvorm - deze vier kenmerken maken het uniek Seidensticker portfolio.

Seiko

Seiko staat bekend om zijn baanbrekende horlogeontwerpen en biedt een breed scala aan digitale horloges voor heren en dames.

Skechers

Skechers-winkels bieden de meest betaalbare lifestyle- en hoogwaardige schoenenopties voor mannen, vrouwen en kinderen. Kies uit talloze opties, waaronder de nieuwste innovatieve sneakers, vrijetijdsschoenen en stijlvolle sneakers, evenals stijlvolle sandalen en laarzen. Veel van onze collecties gebruiken Skechers luchtgekoelde inlegzolen van traagschuim voor extra comfort. Daarnaast vind je bij ons ook onze heren- en damesserie antislip werkschoenen, kleding, sokken en accessoires om je look compleet te maken. Skechers biedt ook alle coole, leuke, speelse en lichte stijlen die jongens en meisjes leuk vinden. Er is een paar perfecte schoenen voor jou en je gezin... alleen verkrijgbaar bij Skechers.

State of Art

De geschiedenis van State of Art gaat terug tot 1936, toen Albert Westerman sr en zijn zus een breiatelier openden. Het merk State of Art is in 1987 opgericht door Albert Westerman Jr. Sindsdien zijn modemerken en klassieke sportwagens onafscheidelijk. State of Art ontwikkelt jaarlijks acht kledingcollecties voor mensen met een actieve levensstijl. Door de jaren heen is het enthousiasme voor de combinatie van modieuze, moderne klassieke kleding en klassieke motorsport sterk aangeslagen en is de liefde voor klassiekers diep geworteld in de merkgenen. Met sportieve, moderne en comfortabele mode zal State of Art jarenlang een "style statement" behouden.

Street One

De oprichters van het merk Street One hadden al in 1983 een visie om snel populaire mode aan te bieden. Vanaf dat moment tot vandaag vult het hele Street One-team deze visie met leven, creativiteit en een speciale intuïtie voor trends. Bovendien is er veel discipline en duidelijke, overzichtelijke processen. Alleen zo kunnen 12 series jaarlijks zo snel bij meer dan 4.200 verkooppunten in heel Duitsland en Europa worden geleverd. 365 dagen per jaar gemakkelijk te dragen - dat is de betekenis van het merk Street One, dat een ontspannen en vrouwelijke look creëert met duidelijke, populaire en geselecteerde items. Het Street One-team staat graag dicht bij de klant en staat graag dicht bij de klant - alleen op deze manier kan het erin slagen om met 12 series per jaar voor verrassingen te zorgen en de juiste producten op het juiste moment te leveren. Met uitstekende kwaliteit en perfecte pasvorm bereikt het team het doel om mensen tevreden te stellen met mode. Tegenwoordig is Street One een van de toonaangevende en meest succesvolle merken in de hedendaagse mode.

Strellson

Innovatief, internationaal, zelfverzekerd: Strellson maakt kleding voor mannen die hun eigen weg gaan. Creatieven en leiders, denkers en doeners, teamleden en eenzame mensen. Man met vinger aan de pols. Mannen die in de metropool van de wereld wonen. Iedereen is anders, maar één ding hebben ze gemeen: ze zullen nooit achterlopen, maar altijd voorop lopen. Deze filosofie heeft Strellson tot een van de meest succesvolle merken gemaakt die de afgelopen jaren zijn ontstaan. Omdat Strellson-kleding de persoonlijkheid van de drager benadrukt, staat het voor geloofwaardigheid, succes en onmiskenbare stijl. Of het nu gaat om werk of vrije tijd, zaken- of sportkleding, in Zwitserland, Hong Kong of Toronto wordt de wereld gevormd door mannen en hun waarden. Weersta obstakels, grenzen en vooroordelen over wat "gedaan" is en wat niet "gedaan". Zoek creativiteit, samenwerking en globaal denken. Zo'n man staat voor een levenshouding. Net als Strelson.

Stuart Weitzman

Stuart Weitzman is een toonaangevend merk voor luxe accessoires, bekend om zijn samensmelting van mode, functionaliteit en geschiktheid voor verschillende stijlen. Elk ontwerp is bedoeld om de basis te leggen voor inspirerende vrouwen over de hele wereld om zich bij elke stap zelfverzekerd, tijdloos en mooi te voelen.

Sunglass

Sunglass Hut wordt erkend als een wereldleider op het gebied van luxe-, mode- en sportzonnebrillen, met meer dan 3.000 Sunglass Hut-winkels wereldwijd. Sunglass Hut bezit de nieuwste monturen van merken als Ray-Ban, Prada, Oakley, Giorgio Armani, Persol en Dolce & Gabbana en biedt de meest populaire producten en uitstekende klantenservice.

Superdry

Superdry is een opwindend modern merk dat zich richt op hoogwaardige producten die retro Amerikaanse en Japanse patronen combineren met Britse stijlen. Ze worden gekenmerkt door hoogwaardige stoffen, authentieke retro wassing, unieke details, toonaangevende handgeschilderde graphics en verschillende pasvormen op maat. Deze uniciteit heeft het merk een unieke aantrekkingskracht en de aanhang van internationale beroemdheden opgeleverd. Superdry heeft een belangrijke en groeiende invloed over de hele wereld en is actief op 515 Superdry-merklocaties in 46 landen.

Swarovski

Swarovski's kristalwerken zijn ontworpen om een vleugje luxe toe te voegen aan het leven en de mode. De serie omvat sieraden, horloges en accessoires. Het merk Swarovski werd meer dan 100 jaar geleden geboren en heeft als missie "de goede dingen continu te verbeteren". De oprichter Daniel Swarovski werkte als leerling in de glasfabriek van zijn vader en vond later een machine uit die kristallen nauwkeuriger dan ooit tevoren kan snijden, waardoor het uitzonderlijk heldere en heldere Swarovski-kristal is ontstaan ​​dat we tegenwoordig kennen.

TAG Heuer

TAG Heuer: Zwitserse pionier horlogefabrikant sinds 1860. De rijke traditie is gebaseerd op het doorbreken van grenzen en het overtreden van regels: het gebruik van spiritueel doorzettingsvermogen om technische beperkingen te overwinnen en gedurfde horloges en chronografen te creëren. Langdurige samenwerkingen met raceteams en charmeambassadeurs hebben het ertoe gebracht om de horlogeconventies te doorbreken en zo de tijd te beheersen met ongeëvenaarde precisie. Het race-DNA van het merk, evenals de uitstekende atleten die tot het dreamteam behoren, belichamen de kernwaarden van teamwork, mentale kracht, moed en ambitie. De slogan "Bezwijk niet onder druk" is veel meer dan een voorstel - het is een gemoedstoestand.

Ted Baker

Sinds de lancering als overhemdenspecialist in Glasgow in 1988, is Ted Baker snel uitgegroeid tot een van de toonaangevende moderetailers in het Verenigd Koninkrijk. Met kwaliteit, aandacht voor detail en een eigenzinnig gevoel voor humor als kern, heeft het merk de reputatie van "uncommon designer label" gewonnen en biedt het nu een breed scala aan collecties, waaronder herenkleding, dameskleding, accessoires, parfums, brillen, enz.

The Body Shop

Ons verhaal begint met het revolutionaire idee van Anita Roddick dat je zaken kunt doen en cosmetica kunt maken terwijl je aan je zijde goede dingen doet. Sinds 1976 handelt The Body Shop op een andere, gedurfde, moedige en wachtwoordbrekende manier. We zetten ons in om eerlijk samen te werken met onze leveranciers en de gemeenschap te helpen ontwikkelen. Onze producten verrijken ons dagelijks leven, maar we doen nooit valse beloften, hebben nooit op dieren getest en zijn 100% veganistisch. Vandaag zijn we trots op 3000 winkels en een gepassioneerd team in 69 landen.

The Cosmetics Company Store

Als onderdeel van The Estée Lauder Companies biedt de Cosmetics Company Store bekroonde, eersteklas huidverzorgings-, make-up- en geurproducten van bekende merken zoals Estee Lauder, Clinique en MAC.

The Kooples

The Kooples is een Frans modemerk onder de MF Brands Group, opgericht in 2008. Het biedt een luxe collectie binnen handbereik voor stellen met een onderscheidende persoonlijkheid. Het concept van Kooples geeft een moderne uitstraling aan heren- en dameskleding, prêt-à-porter en accessoirekunst. De stijl is geïnspireerd op een sterke rock-'n-roll-houding en toont de inherente rebelse elegantie van het merk. Deze serie valt op door de vele iconische details die de verleidingskracht van koppels versterken en tegelijkertijd stijlvolle en hoogwaardige looks bieden voor verschillende gelegenheden. Kooples heeft wereldwijd meer dan 1.200 medewerkers. Het hoofdkantoor is gevestigd in Parijs, Frankrijk.

The North Face

De outdoorkleding van The North Face is ontworpen om de zwaarste omstandigheden te weerstaan ​​en is geëvolueerd van een reeks berguitrustingen tot een must-have voor skiresorts. The North Face produceert nog steeds skipakken en hoogwaardige kleding om de meest avontuurlijke ontdekkingsreizigers warm en droog te houden, en is nu net zo populair op straat als op de piste. De truien, jassen, broeken en schoenen van het merk gebruiken de nieuwste technologie om te beschermen tegen vocht en hitte.

The Society Shop

Stijl is weten wie je bent en weten wie je wilt zijn. De Society Shop is bedoeld voor mensen die hun identiteit kennen. Mannen die de wereld onder hun voeten hebben en mannen die de wereld willen veroveren. Deze mannen kiezen voor tijdloos design en kwaliteit zonder concessies te doen, omdat ze weten dat details de sleutel zijn om anders te zijn. Sinds 1934 zijn we getuige geweest van veranderingen in stijlen, kleuren en trends. Sommige mensen kunnen komen en gaan. Anderen werden een paar jaar later opgewekt. De Society Shop is ontworpen voor mannen die kwaliteit nastreven, oog hebben voor details en mode in een oogwenk herkennen.

TIMBERLAND

Onze missie is om mensen in staat te stellen hun wereld te veranderen. We doen dit door geweldige producten te maken en te werken aan het veranderen van de gemeenschappen waarin we leven en werken. We hebben een rijk New England-erfgoed dat de manier waarop we producten maken en ons bedrijf runnen, inspireerde. De laarzen, schoenen, kleding en uitrusting die we produceren zijn comfortabel genoeg om de hele dag te dragen en sterk genoeg om het hele jaar door te dragen. En we zullen niet tevreden zijn met onze prestaties - als we dat doen, zullen we alleen een waterdichte leren laars maken. Een deel van onze geschiedenis en toekomst waar we bijzonder trots op zijn, is onze toewijding om het juiste te doen. Of het nu gaat om het vervaardigen van producten met milieuoverwegingen, vrijwilligerswerk in onze gemeenschap of het bezitten van een daarvan of

Tissot

Het plusteken op de Zwitserse vlag in het Tissot-logo symboliseert de Zwitserse kwaliteit en betrouwbaarheid die Tissot sinds 1853 heeft bewezen. Authentieke en gebruiksvriendelijke horloges zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, bieden geavanceerde functies en zijn uitgerust met verschillende nauwkeurige ontwerpdetails. Tissot dringt aan op zijn iconische "traditionele innovator". De hoge kwaliteit van elk onderdeel van het merk wordt wereldwijd erkend, met verkooppunten in meer dan 160 landen en een jaarlijkse verkoop van meer dan 4 miljoen horloges. Tissot is aangesteld als de officiële tijdwaarnemer en partner van vele wereldwijde evenementen zoals basketbal, NBA en FIBA​; neemt deel aan de Tour de France, Tour de France, Giro d'Italia en UCI Wereldkampioenschappen wielrennen; MotoGP™ en FIM World Motorsporten in het Superbike Championship; Rugby en het Royal Bank of Scotland Six Nations Championship, European Rugby Championship en Challenge Cup; naast sporten als ijshockey, schermen en tafeltennis zijn er meer. Het merk Tissot wordt geleverd door de professionele horlogeboetiek Hour Passion, die de Swatch Group, waaronder Longines, Rado, Tissot, Mido, Certina, Balmain, Hamilton en Calvin Klein, enkele van de meest opwindende en wereldberoemde Zwitserse merken en sieraden levert, Swatch en FlikFlak. Hour Passion toont elk merk in zijn eigen ruimte, zodat u de uniciteit van het merk van dichterbij kunt bekijken. Maak tijd voor Hour Passion en verwonder je over je volgende buitengewone uurwerk.

Tod’s

Tod's handgemaakte "Made in Italy" lederwarenserie biedt verfijnde en luxueuze Italiaanse kwaliteit. Tod's staat bekend om zijn ingehouden luxe en begeerlijke kwaliteit en is een tijdloos merk dat geschikt is voor mensen met een perfecte smaak en duurzame producten levert. Tod's produceert al drie generaties hoogwaardige producten, waaronder duurzame en stijlvolle schoenen en functionele en stijlvolle handtassen. Tot de iconische ontwerpen van Tod behoren klassieke D-bags en Gommini, die geliefd en gewild zijn bij iconische stylingliefhebbers.

Tom Tailor

Het voelt het beste om op onze hoofdlijn te groeien. Echt en modern - verlies nooit het contact. TT is geboren voor echte en ontspannende momenten. Uiterlijk en stijl TT combineert moeiteloos tijdloze basismodellen met de trending items van nu. Alles is natuurlijk. Elegante kleuren en veel blauw, moderne maar comfortabele pasvorm. Een relaxte, volwassen uitstraling, passie voor hoge en duurzame kwaliteit.

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger zorgt voor klassiek Amerikaans design met moderne elementen. In de afgelopen 25 jaar hebben de klassieke Amerikaanse coole benadering en het iconische rood-wit-blauwe logo van het merk een belangrijke bijdrage geleverd aan de mode-industrie. Tegenwoordig is het merk dat hij in 1985 oprichtte uitgegroeid tot een van de symbolen van hedendaagse mode en populaire cultuur. Tommy Hilfiger heeft de klassieke academische stijl opnieuw uitgevonden met een geest die dichter bij comfort en vrije tijd staat: interessante en kleurrijke details, knoopsgaten genaaid met onmiskenbare groene draden, onverwachte contraststoffen voor de halslijn van eenvoudige gestreepte overhemden. Sinds de lancering van de sportkledinglijn voor heren in 1985 is de productlijn van Tommy Hilfiger uitgebreid met een complete premium lifestyle. Het Tommy Hilfiger-vlaglogo wordt wereldwijd erkend als een symbool van hoogwaardige, typisch Amerikaanse stijl, met een klassieke en coole stijl.

Triumph

Of het nu gaat om een strapless bh voor mouwloze jurken of body-sculpting swimwear, het kan uw figuur symmetrischer maken, Triumph-ondergoed garandeert een oplossing voor alle soorten aankleedgelegenheden. Met meer dan 125 jaar ervaring in de productie van ondergoed en badkleding, kunt u erop vertrouwen dat Triumph stijlvolle, hoogwaardige artikelen levert die passen bij uw levensstijl en garderobe.

TUMI

Sinds 1975 zet TUMI zich in voor het creëren van zakelijke en reisbenodigdheden van wereldklasse, met als doel alle aspecten van het mobiele leven te upgraden, vereenvoudigen en verfraaien. Door de perfecte functie te combineren met de originele geest, zijn we toegewijd om de levenslange partner te zijn van de gepassioneerde promotor en maker, en de reis kracht bij te zetten. Ontworpen in de Verenigde Staten om wereldburgers over de hele wereld te dienen. Het merk wordt verkocht in meer dan 75 landen/regio's via meer dan 1.900 verkooppunten.

UGG

Het merk gebruikt alleen de beste materialen ter wereld, hanteert de hoogste normen van vakmanschap en biedt innovatieve stijlen die de originele laarzen van schapenvacht ver overtreffen.Het heeft een reputatie voor luxe en comfort.

Under Armour

Under Armour's missie is om alle atleten beter te maken door passie, design en meedogenloos streven naar innovatie. Alle Under Armour-producten zijn ontworpen om u beter te laten presteren. Under Armour, opgericht in 1996 door Kevin Plank, voormalig voetballer van de Universiteit van Maryland, is de pionier van hoogwaardige kleding die is ontworpen om atleten koel, droog en licht te houden tijdens het spel, de oefen- of oefenuitrusting. De technologie achter het diverse productassortiment van Under Armour voor mannen, vrouwen en tieners is complex, maar het plan om de vruchten te plukken is eenvoudig: draag HeatGear® bij warm weer, ColdGear® bij koud weer en AllSeasonGear® in extreme omstandigheden. Het begon met een simpel plan om een ​​hoogwaardig T-shirt te maken. Een shirt dat zorgt voor compressie en transpiratie van de huid in plaats van deze te absorberen. Een shirt dat de temperatuur regelt en samen met je lichaam de prestaties verbetert.

United Colors of Benetton

United Colors of Benetton is een internationaal merk dat sinds 1965 kleur en energie combineert met Italiaanse stijl. Het streven naar kwaliteit is de genen van ons breigoed en dankzij jarenlange ervaring en innovatie is dit het kenmerk van onze groei, waardoor we een van de meest bekende merken ter wereld zijn. Maatschappelijk engagement is een van de basisprincipes die ons tot onszelf maken; we zijn een groep die gebaseerd is op respect voor milieu en mens. Word lid van onze wereld en bekijk onze dames-, heren- en kindercollecties op benetton.com

van Laack

Toen Heinrich van Laack in 1881 zijn bedrijf in Berlijn oprichtte, had hij een duidelijk doel: hij wilde de beste overhemden ter wereld maken. Zijn visie bestaat nog steeds, want van Laack heeft hoge kwaliteitsnormen vastgesteld op basis van jarenlange ervaring in het vervaardigen van hoogwaardige overhemden en blouses.Deze aanpak maakt het bedrijf synoniem voor vakmanschap, precisiewerk en liefde. De producten van Van Laack staan ​​bekend om hun hoogwaardige materialen, beste vakmanschap en unieke en persoonlijke stijl. De beste wevers ter wereld produceren geselecteerde stoffen voor van Laack, gemaakt met garens van de hoogste kwaliteit. De typische drie-gaats Van Laack-knoop is gemaakt van Trochacea diepzeeslak en is genaaid met een knoophandvat om de knoop duurzamer te maken. Als je je stijl waardeert, kun je je persoonlijkheid uitdrukken door een op maat gemaakt overhemd te dragen. Al meer dan 130 jaar maken deze kwaliteiten van Laack de plaats bij uitstek voor hooggestemde mensen en de reden waarom het bedrijf wordt gewaardeerd door kenners en exclusieve klanten over de hele wereld.

Vans

Vans® is een merk van VF Corporation (NYSE: VFC), een origineel merk voor extreme sportschoenen, kleding en accessoires. In 1966 opende Van Dolen Rubber Company in Californië, VS. Binnen een paar jaar hebben skaters en mode-iconen over de hele wereld Vans gekozen als hun favoriete schoenen.Tegenwoordig vertegenwoordigt het merk meer dan 50 jaar skateboarden en straatcultuur, evenals een uiterlijk dat de levensstijl van Zuid-Californië weerspiegelt.

Versace

Gianni Versace S.p.A. werd opgericht in 1978. Is een van 's werelds toonaangevende modeontwerpbedrijven. Sinds 1997 heeft Versace, onder de artistieke leiding van Donatella Versace, mode- en lifestyleproducten ontworpen, geproduceerd, gedistribueerd en verkocht, waaronder haute couture, confectiekleding voor heren en dames, sieraden, horloges, accessoires, parfums en meubels.

Victorinox

De Victorinox-wereld gaat terug tot 1884, toen Karl Elsener een messenwerkplaats opende in Ibach-Schwyz. Zijn revolutionaire idee om compacte messen te maken met een scala aan praktische functies slaagde: het Zwitserse zakmes was geboren. Door de jaren heen, met de veranderingen in klantbehoeften en technologie, is het legendarische Zwitserse zakmes ook blijven ontwikkelen en biedt het nu een verscheidenheid aan stijlen wereldwijd. Victorinox stelt kwaliteit, functionaliteit, innovatie en iconisch design voorop, wat ook geldt voor onze andere productcategorieën: huishoudelijke en professionele messen, horloges, reisbenodigdheden en parfums. Bij Designer Outlet Roermond vind je een selectie van alle productcategorieën.

Vilebrequin

Vilebrequin heeft altijd vastgehouden aan de geest van verfijning en fantasie, trouw aan de nonchalante charme van het merk toen het meer dan 40 jaar geleden in Saint-Tropez werd opgericht. Vilebrequin-badpakken zijn duurzaam en altijd modieus en zijn een referentiepunt geworden voor generaties vader en zoon. Nu breidt Vilebrequin zijn rol als ambassadeur van de kunst van het strandleven verder uit en lanceert zoals altijd een damescollectie met badkleding, confectiekleding en accessoires, waarbij de nadruk ligt op het een heel jaar laten duren van de zomer.

Villeroy & Boch

Villeroy & Boch is een premium merk voor huishoudartikelen dat al sinds 1748 bestaat en een vleugje elegantie en luxe in uw huis brengt. Villeroy & Boch richt zich op voortreffelijk aardewerk met de nadruk op design, staat bekend om de toepassing van nieuwe technologieën en wordt bekroond voor innovatie. De NewWave-beker, gemaakt van een doorlopend stuk keramiek, is gewoon een product dat niet kan worden gemaakt met behulp van standaard productiemethoden. Villeroy & Boch probeert graag nieuwe dingen uit, wat betekent dat Villeroy & Boch altijd toonaangevend is geweest op het gebied van trends in huishoudelijke artikelen.

Vingino

Het Nederlandse merk Vingino is opgericht in 2001. Sindsdien is Vingino uitgegroeid van een klein Nederlands denimbedrijf tot een wereldwijd merk, dat voor elk kind iets biedt, van baby's tot tieners. Het eerste product van het merk was jeans, geïnspireerd op een vintage item uit Napels. Tegenwoordig is de Vingino-collectie nog groter: van jeans tot jacks, van zonnebrillen tot schoenen. Het merk maakt straatjeans en kleding waarmee elk kind er cool uitziet en zich zelfverzekerd voelt. De combinatie van de beste denimstoffen en Italiaanse retrostijl zorgt ervoor dat de kleding van het merk er heel relaxed uitziet, wat erg geliefd is bij kinderen.

Bij Vingino staat kwaliteit voorop. Het merk zet zich in om voorop te lopen en te blijven op het gebied van kinderjeans. De Vingino-serie actualiseert modestijlen voortdurend volgens de laatste trends en heeft veel experimenten en innovaties op denimgebied uitgevoerd. Zo weet het merk duurzame jeans te produceren. Door jarenlange ervaring in de kinderkledingbranche weet Vingino niet alleen wat kinderen leuk vinden, maar ook wat comfort is.

Naast jeans biedt Vingino natuurlijk meer: of je nu op zoek bent naar zomerkleding voor babyjongens of jeans voor meisjes, bij Vingino kun je terecht. In alle collecties van het merk vind je coole elementen. Jassen, tops, accessoires en andere items hebben stijlvolle prints, teksten en applicaties die perfect passen bij de stoere uitstraling van denim. De vrolijke, in het oog springende kleuren die in de kleding worden gebruikt, houden het tegelijkertijd fris. Met Vingino creëer je eenvoudig een stijlvolle en ontspannen look en geef je kinderen zelfvertrouwen.

Watch Station

Watch Station haalt inspiratie uit schetsboeken en iconische stijlen van topontwerpers over de hele wereld om een reeks uurwerken voor verschillende gelegenheden te plannen. Van keramiek op modeshows tot verzamelobjecten die het waard zijn om verzameld te worden, elk van onze geselecteerde horloges heeft een plaats in het wereldwijde modegesprek. De missie van Watch Station is om de enige horloge-omgeving te zijn die een inspirerende, gepersonaliseerde en continue verbinding met mode-nieuwsgierige mensen opbouwt en hen transformeert tot horlogeliefhebbers.

Wellensteyn

Wellensteyn combineert met haar producten moderne trends met hoge functionaliteit en biedt klanten modieuze functionele jassen die aan de hoogste verwachtingen voldoen. Zoek het hele jaar door naar dames- en herenproducten met 30-70% korting.

WMF

Al meer dan 150 jaar maakt het merk WMF koken en foodservice tot een echt avontuur. Dit Duitse merk wordt wereldwijd erkend als een bedrijf dat hoogwaardige koffiemachines, woonaccessoires en servies maakt. Het merk is 's werelds eerste fabrikant van roestvrijstalen producten. Vergeleken met producten gemaakt van eenvoudig Cromargan, heeft de nieuwe Cromargan ® Protect Technology een speciaal oppervlak dat beter bestand is tegen mechanische schokken en krassen. Het productassortiment van WMF is te vinden in meer dan 200 winkels in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland, maar ook in meer dan 90 andere landen.

Wolford

De modieuze en modieuze leggings van Wolford zijn gemaakt van innovatieve breitechnologie en worden voor veel grote modemodellen op de benen van catwalkmodellen gedragen. Wolford staat bekend om het produceren van hoogwaardige broeken, prêt-à-porter, badmode en ondergoed met behulp van de meest unieke garens en creatieve en innovatieve brei- en afwerkingstechnieken. Alle producten zijn origineel-onderscheidend en uniek. De fabriek in Bregenz, Oostenrijk, blijft de belangrijkste productiefaciliteit voor de belangrijkste productlijnen van het bedrijf: beenmode, lingerie en confectiekleding. Tegenwoordig verkoopt Wolford zijn producten in meer dan 60 landen via een groeiend netwerk van boetieks met één merk en geselecteerde retailpartners.

Woolrich

Woolrich John Rich & Bros combineert de historische identiteit van het merk met een moderne interpretatie van iconisch Amerika en presenteert het in prachtige militaire, outdoor- en praktische stijlen. Bij het beschrijven van Woolrich zijn de eerste kenmerken van het huidige merk comfort, duurzaamheid, duurzaamheid, eenvoud en innovatie. Een serie bovenkleding en sportkleding herdefinieert de Amerikaanse stijl met wereldwijde designinvloed.

Windsor

Windsor. Meer dan alleen een merk. Onze mode is meer dan alleen kleding. Dit is een manier van leven. Windsor. Ontworpen voor diegenen die kwaliteit en moderniteit als de basisprincipes van het leven beschouwen. Windsor. Al meer dan honderd jaar staat het symbool voor high fashion. Mensen die Windsor dragen. Een combinatie van traditionele en moderne stijlen, elegantie en vrije tijd, luxe en kwaliteit, zelfvertrouwen en ingehouden. Windsor. Combineer klassieke instincten met het gevoel van de tijd waarin we leven. Het resultaat is een onmiskenbare uitstraling die absoluut tijdloos is. Wij zijn niet geïnteresseerd in trends, maar in mensen en de manier waarop ze leven, werken en reizen. Onder degenen die vol vertrouwen leven. Windsor. Overal ter wereld voelen mensen zich thuis, ze reizen, kijken, luisteren en stellen de juiste vragen. Ze hebben een instinct voor onopvallende stijl, spannende karakters en opperste elegantie. Het perfecte moment: wanneer je aankomt. Wanneer u tevreden bent.

Zadig & Voltaire

Zadig & Voltaire is opgericht door Thierry Gillier in 1997 en heeft onmiskenbaar succes geboekt op het gebied van high-end prêt-à-porter. Luxe stoffen zoals kasjmier, zijde en leer zijn de kenmerken van het merk. Zadig wil een nieuw soort luxe belichamen door fashion basics een speelse en vastberaden rockstijl te geven: een meer betaalbare, stijlvolle en relaxte luxe. De geest van het merk staat algemeen bekend om zijn unieke stijlcode, tijdloze stukken en essentieel maatwerk.

ZWILLING

Een modern bedrijf met een lange traditie Het witte win-win-symbool op een rode achtergrond is nu een uitdrukking geworden van een verfijnde levensstijl. Of het nu gaat om hoogwaardige keukenproducten, serviesgoed of schoonheidsapparatuur: het uitstekende succes van een van 's werelds oudste merken is gebaseerd op klanttevredenheid, die in een zeer vroeg stadium de grenzen overschrijdt. Deze producten zijn innovatief en stellen vandaag de dag internationale normen omdat ze altijd voldoen aan de behoeften van klanten.

Zie onze video van 4 jaar geleden.. :-) mooie herinneringen, iedereen zonder masker..



Reacties