Plopsaland De Panne

Plopsaland De Panne staat garant voor een fantastische ervaring en biedt regelmatig leuke kortingen op tickets. Dreamland en Brantano zorgen bijvoorbeeld voor een constante bezoekersstroom en een leuke ervaring. Ontdek ook de Plopsaland-abonnementen - ze zijn veelal voordeliger dan een kortingsbon!


Openingstijden

Plopsaland De Panne is meestal geopend tussen 10:00 en 22:30 uur. Raadpleeg de officiële website met actuele kalender om zeker te zijn van je zaak.

Spannende attracties


Met verschillende attracties voor allerlei leeftijdscategorieën biedt het park voor ieder wat wils. We zetten de bekendste attracties voor je op een rij:

Anubis The Ride

Het Huis van Anubis is een mysterie voor elke bezoeker. Hier dwaal je rond in geheime gangen en ga je in 2 seconden - met een snelheid van 90 kilometer per uur - naar een hoogte van 34 meter. Deze attractie is mysterieus, maar zeker de moeite waard!

Dino Splash

In Plopsaland De Panne sta je oog in oog met echte dinosaurussen. Maak een avontuurlijke rit door het leefgebied van deze eeuwenoude monsters. Het is een fantastische beleving voor het hele gezin. Tijdens je tour ontmoet je bewegende dinosaurussen en maak je kennis met een prehistorisch landschap. Je vaart onder meer langs vulkanen en indrukwekkende lavastromen. De opening van de attractie staat gepland voor 2020, maar hij is wel uit te testen in een avant-première.

De Grote Golf

Ben je gek op stoere Vikingen? Laat Halvar je meenemen in een avontuurlijke rit langs scherpe rotsen. De Grote Golf neemt je op sleeptouw waardoor je snel de top bereikt van de steile rotsen. Durf je het aan om zonder kleerscheuren de top te bereiken en weer terug te keren? Ga samen met Halvar de uitdaging aan.

Heidi The Ride

Heide The Ride staat garant voor een supersnel avontuur. De houten achtbaan behaalt een snelheid van meer dan 70 kilometer per uur en brengt je naar een hoogte van 22 meter. Vanaf dit punt geniet je van een fantastisch uitzicht over Plopsaland De Panne.

SuperSplash

SuperSplash is er voor stoere piraten. Deze attractie nodigt je uit om mee te varen in de ruige sloep van de Zeven Zeeën. In het donker kom je uit bij het hoogste punt van de piratenzone. Houd je goed vast terwijl je met 70 kilometer per uur zo'n 30 meter naar beneden raast het water in. De slash is dé beloning voor je lef en uithoudingsvermogen.

Reacties