Waarom hybride apps?

Sinds kort worden er jaarlijks meer smartphones dan computers verkocht. Deze geheel nieuwe markt blijft nog elke dag groeien. Als bedrijf is het belangrijk om op die nieuwe vraag een antwoord te bieden. Dat kan nu eenvoudig, via een hybride app. We zorgen voor een gebruiksvriendelijke oplossing die makkelijk integreerbaar is met smartphone en web. 

Via een app is de marketing een stuk voordeliger - dit kost 50% minder dan voor een website. Daarnaast werkt het effectiever en genereert het waardevolle conversies voor jouw business.
Door verwachtingen te analyseren van meerdere klanten heb ik gemerkt dat functionaliteiten van mobile apps zijn beperkt tot eenvoudige API-oproepen, die gegevens halen van externe bronnen en push-notificaties verzenden.
Hybride applicaties die in zijn geheel geïmplementeerd zijn als een One Page webapplicatie. Dit betekent een webapplicatie, Android app en iPhone app in één. Een dergelijke hybride app combineert het beste van deze twee werelden. De basis van deze hybride app is opgebouwd zoals bij een native app. Hiernaast wordt de inhoud deels gevuld door de content van een website. Dit geeft de flexibiliteit en vrijheid van een webapp en de kracht en het gemak van de plaatsing in een appstore.
De voordelen hiervan zijn:
  • De gecombineerde mogelijkheden van een native en een webapp
  • De flexibiliteit van webapp ( kan op alle computers, smartphones, of digitale tvs gebruikt worden zonder installatie)
  • Minimale uitbreidingen zonder een echte release in de app store
  • Testen van één versie op meerdere devices ( automatische testen )
Kosten zijn altijd belangrijk om mee te nemen bij het laten ontwikkelen van een app. Een app maken en de daarbij horende kosten hangen geheel af van uw wens. OSG hanteert een laagste prijsgarantie en u kunt dan ook al een app hebben voor uw bedrijf vanaf slechts € 500,-

Voor meer informatie: info@onlinesolutionsgroup.website

Voorbeelden van One Page applicaties





Reacties