Doorgaan naar hoofdcontent

Propenda - Zoekmachine voor vastgoed


Technologie

Voor propenda.com maken wij gebruik van hoogstaande open source technologie. Deze technologie wordt wereldwijd gebruikt bij sites zoals Youtube, Instagram, Spotify en nog veel anderen. We kunnen dus wel stellen dat de software zijn waarde bewezen heeft. De technische details en het waarom zouden we tot in het kleinste detail kunnen bespreken, maar dan zijn we uren bezig. Wat u nu wel moet weten, is dat het geconfigureerd kan worden voor een onbeperkt aantal bezoekers. Het maakt niet uit dat de site 100 of 100.00 bezoekers per dag heeft, de technologie kan dit probleemloos aan. Daarnaast is het gemakkelijk uitbreidbaar met extra functionaliteiten, is de architectuur uitstekend en is het niet afhankelijk van licenties en toeslagen.

Marketing cijfers 

Aan de hand van bezoekerscijfers en bewaarde data kan je je ROI berekenen voor de door jullie gekozen methode van commercialisering. Bij propenda.com, een zoekmachine voor vastgoed, ziet dat er zo uit.
Google Analytics toont ons dat deze site 582.239 bezoekers heeft. We krijgen deze bezoekers van Google organiek.Om zoveel bezoekers te genereren via Adwords in de vastgoedsector mag je ongeveer een 200.000 euro rekenen. Het aantal bezoekers: 582.239 vermenigvuldigt met 40 cent voor Adwords, is namelijk gelijk aan 232.895 euro.
Als bijvoorbeeld een website zoals immoscoop gebruik zou maken van Google Ads, zou dit dus een kost zijn van meer dan 200.000 euro voor 500.000 clicks, ervan uitgaande dat een ad 40 tot 80 cent per click kost.
Kijk maar eens naar de statistiek van we-kopen-uw-huis.be. We-kopen-uw-huis.be doet niet aan marketing. Zij hebben maandelijks 15.000 bezoekers. Al hun bezoekers zijn afkomstig van propenda.com via een banner naar de website en dit enkel voor Antwerpen.
https://we-kopen-uw-huis.be/

Directe contacten

Zoals u kon zien, mogen we zeker niet klagen over bezoekersaantallen, maar dit is niet onze enige vorm van communicatie. We hebben ook een groot aantal directe contacten in de vastgoedsector, waar we telefonisch en via e-mail contact mee hebben. Die behoren tot onze lijst van meer dan 300.000 mensen, bestaande uit professionals en particulieren, waar we op zijn minst het e-mailadres van kennen. Ik moet u natuurlijk niet uitleggen waarom deze lijst waardevol is. Het gaat hier over 300.000 repeat customers waar u proactief mee aan de slag kan. Jullie zou al de professionals in de lijst kunnen contacteren en ze de mogelijkheid bieden om zich bij jullie aan te sluiten. Zo versterken jullie gemakkelijk je netwerk zonder bijkomende kosten.
De waarde van die lijst in de vastgoedsector? Reken daar maar 3 miljoen euro voor. Het verzamelen van deze gegevens is het werk van een 3-tal jaren en één waardevolle conversie is tegenwoordig ongeveer 10 euro per registratie waard. Voor deze contactenlijst van 300.000 namen, komt dat uit op die waarde van 3 miljoen euro. Dat is onze activa van deze project.

Links

Meer informatie voor professionals
Meer informatie voor particulieren
Zie deze informatie in Video op youtube
https://youtu.be/dm9AJQG926M
Interesse? Neem dan zeker contact met ons op via telefoon of e-mail.


Oorspronkelijke post
https://www.linkedin.com/pulse/propenda-zoekmachine-voor-vastgoed-sergej-dergatsjev/

Reacties

Populaire posts van deze blog

Balcontrole versus diamant

Graag wil ik jullie iets duidelijk maken: op onze velden veel talenten rondlopen, ze zijn allemaal diamanten en getalenteerde spelers. Ze zijn namelijk geboren met een talent voor voetbal, dat is zeker. Net zoals bij een diamant, moet talent gepolijst én gecertificeerd worden. Dan pas wordt elke diamant een echte schat. Het polijsten van een diamant is langdurige proces. Het vergt geduld en vertrouwen.
Balcontrole als onderdeel van het polijstproces Balcontrole is een van de belangrijkste eigenschappen van de voetballer die we het volgende seizoen polijsten. Zoals in alle beroemde voetbalscholen zullen we veel tijd besteden aan de precisie van de controle, pas en dribbel. Want het snelste, het meest effectieve én het mooiste voetbal is namelijk simpel voetbal.
Hier zijn een tweetal oefeningen voor balcontrole die een speler zelf kan uitvoeren:
Hooghouden, les van A-Z (video). In de muur spelen met controle binnenkant, buitenkant, in beweging, onder steunbeen en onder de zool (video…

Voetbal strategie, tactiek oefenen

Elke strategie heeft twee kanten. De eerste kant is de aanval. Door handelingen met de bal proberen we een voordelige positie in te nemen op het veld. De tweede kant is de verdediging. Tijdens de verdediging proberen we het spel van de tegenstander te verstoren.

Om de aanvalsstrategie te optimaliseren moet er eerst geoefend worden zonder verdedigers. De aanvalsstrategie gaat dan steeds sneller en vlotter. Er moet gestreefd worden naar een aanval in 3 - 4 seconden zonder fouten. Is dit haalbaar en verloopt het vlekkeloos? Dan kunnen er verdedigers toegevoegd worden aan het spel.

Een veelgemaakte fout is het spel overbodig moeilijk maken met al moeilijke strategieën. Het zogenaamde KISS principe, dat staat voor Keep It Simple Stupid, is ook van kracht tijdens voetbal. Maak het niet onnodig moeilijk. Oefen kant-en-klare scenario's om zo de strategieën op natuurlijke wijze te leren. Op deze manier kunnen spelers eenvoudig situaties inschatten en hierop anticiperen tijdens het spel.

Binn…